it's depressing me too see you straggle

Kom hem i söndags från jordens fest! Grymt kul det var, oh my god. Jag fick se Chemical Vocation, LIVE! Sjukt bra, SJUKT BRA!

Banden vi såg var:

Chemical Vocation
The Strokes
HIM
Backyard Babies
The Soundtrack of our lives
Bullet for my valentine
In Flames
Timbuktu & DAMN!
Within Temptation


Skulle ha sett Pharrell, Babyshambles, The Cardigans, The Sounds, Hello Saferide. Slagsmålsklubben och Cat5 men tiden fanns inte.

Måste helt klart säga att In Flames gjorde den bästa showen, musiken, GAH, så bra! Men jag var gladast på Chemical Vocation, kunde låtarna och inte bara det, det var den första konserten vi var på. Var på topphumör!
Några få saker som hände tryckte ner stämningen något dom senaste dagarna, men annars var allt toppen! HIM var grymma också! Även The Strokes, dom fastnade jag för, vilka människor. OH MY GOD!

Levandes på morgonknäcke och mjukost som ända föda.
Jag låg i 4 dagar utan liggunderlag och delade sovsäck med Viktor, vi drog ut sovsäcken så den blev som ett täcke. Det var kallt när man somnade men kokhett när man vaknade morgonen efter. Började dricka 14-15 varje dag, det tog på en kan jag säga. För på natten vid 24-01, när bra band var, då somnade man. Jag somnade på In Flames, men det jag hann se var grymt! Hah!

Tälten stod på varandra, tragiskt att se all smuts och skräp överallt, men är det festival så är det. Skapligt äcklig och skitig man kände sig när man kom hem!
Jag och Amanda badade en fjuttig gång i en skitig sjö! Då tvättade jag kroppen och håret med tvål och schampoo, enda gången. Sen tvättad man typ av sig i en kran med iskallt vatten bland folk som trängdes efter dricksvatten för att stilla bakfyllan. Bajamajorna, plastburkar fulla med graffiti och bajs, värsta jag sett! Det var som att läsa Kuriren eller Aftonbladet när man satt där. Väggarna var fulla med klotter om vilka man älskar och hatar. När jag på väg ut från en började jag faktiskt skratta, haha. "Spola ej" stod det på dörren, hah. Det fanns ingen spolare, bara en enda stor plastburk med ett hål i och en toaring.

Johan och Henkes konversation som man vaknade till första eller andra morgonen var grymt kul. Dom pratade om att någon skitit i deras tält, och att dom skulle leka herren på täppan om vem det var, på bajshögen.  HAHA, fyfan så kul det lät, skit. Henke och Johan, dom var roliga, jämt. Allt som passerade deras läppar lät roligt, fattar inte. Hade grymt kul tack vare dom!

Lägger in lite bilder på lunar senare idag.

snaska kotte!

saknar Viktor, min sötsak. <3


vi ska på hultfredsfestivalen

jag ska skrika mig hes och vara full och galen!



hej och hallå bloggen!
One day left, sen smäller det! OH MY GOD!
Emelie, Amanda, Vikke, Danne, Mikaela och Laana, hultan here we come!



i hate bad news.

people are all the same

you only get judge by what you do.



Min familj ska grilla i kväll, jag ska umgås med dom. Det var länge sen. Blir säkert bra så.
funderar på att städa mitt rum också, förstår inte, det är aldrig städat i mer än en dag.

Lång helg är det, och dom dagarna som passerat av helgen har jag tillbringat med min bejbi, Viktor. Kan det bli mycket bättre? Eh, nej.


- Sötgöte.
- Du är en den sötaste jävla göten i hela jävla Göteborg.

HAHA, Sötnos! <3


Jag har bara en halv nagel på ena min lilltå, det gör ont, fruktansvärt ont. Onödig fakta kanske. Jag tror Veijo och hans kusin Pekka har slagit läger i min panna ihop med sina zigenarkompisar. Hjälpen är utom räckhåll, ingenting funkar för att bli väck med dom. Dom biter inte på clearasil. Ännu mer onödig fakta, borde sluta upp med att gnälla, kanske.

9 dagar kvar till Hultsfred nu. Längtar otroligt mycket! Jag, Amanda, Viktor och hans kompisar, finns inget som slår det här, DAMN, vi ska ha kul!

I morgon ska jag på fest, det var länge sedan. Börjar komma ur mönstret.

v - <3