Dammit

Har gett upp det där med låttexterna nu, orkar inte kopiera, det tar tid, jag är för lat.
Lat, kanske är nyckelordet till varför mina betyg ligger i botten? Jag har bara mig själv att skylla. Min frånvaro är otrolig.

Nu vet jag precis hur jag ska klippa mig, och jag ser fram emot det, enormt mycket. Ska färga om håret brunt igen, sen en bred slinga på en av sidorna bak i guld, sen en lugg, en snelugg då förstås, en tjock en. Ska ha luggen framåtkammad massor så jag inte har någon bena. Kommer bli grymt snyggt, om det blir som jag tänkt mig.

Sen hultsfred, ser fram emot det så himla mycket. Jag och Amanda i ett tält, grannar med Viktor och hans vänner, oh, sommaren kommer bli otroligt bra!


v - <3


sitter helt sjukt och gråter vid datorn. kom på att klas skulle ha fyllt år den 28:e maj. saknar han så mycket.. fan, min bror. ingen kan någonsin förstå saknaden. jag älskar dig, kommer aldrig glömma dig. <3


Okej, klockan är tio över nio, jag är dödstrött, funderar på att sova, faktiskt.
Jag lyssnar just nu på Early to bed - loose lips sink ships. Så bra, damn!

Skolans dag i morgon, vilket betyder utklädnad, vattenballonger i massor och skratt. Förhoppningsvis slipper vi regnet. Våran klass, på hela 10 personer, ska klä ut oss till amerikanska fotbollsspelare. Vi som kom på först, nu ska någon Naturklass vara det också, jävla härmapor!
Vi ska ha svarta tights, sen typ något gammalt fotbollslags matchställ, sen kuddar vid axlarna och en pung är en självklarhet. Svarta streck under ögonen ska tillhöra morgondagens make up, blir sjukt bra.




loose lips sink ships

Cry for help now
They cant hear you
Heres an offer
You cant refuse

Scream a little bit louder for me baby
Face the truth
That you baited so well



Jag är totalt off i dag. Nerdeppad till hundra. Inte ens Hultsfred kan liva upp mitt nu så deppiga liv. Oh my god, då är det illa. Det är skolans fel att jag känner såhär.
Pressen, framför allt. Damn, första gången jag känner att jag inte vill ha sommarlov.

Hela klassen ligger efter i hantverkstekniken. Sömnaden, mönsterkonstruktionen, GAH!
Jag har liksom inte ens börjat på mönsterkonstruktionen, jag fattar inte ens vad Anja dillar om. Är så trött på skiten, så på så sätt ska det bli skönt med lite lov, men jag vill få färdigt allt.

Jag vill inte komma hem den lördagen då avslutningen vart och säga:"GRATTIS MAMMA OCH PAPPA, NI HAR ETT IG-BARN!"
Jag pallar inte det, mamma skulle bli flyförbanad och pappa skulle sjunka genom jorden av skam. Jag orkar inte med allt!

Sen den där måleribilden i bilden, den tar död på mig. Om jag inte lämnar in mina två bilder jag knåpat ihop idag (porträtt och svart/vita bilden) så kommer jag inte få mvg i bild, och det måste jag ha. Det är det ända ämnet jag kanske kan få mvg i. Hoppas på ett mvg på dom här bilderna nu. Men BM kommer se att jag inte kämpat med dom. FUCK MY LIFE!

10 Juni - Skolavslutning.
12 Juni - Frisörtid.
14 Juni - Hultsfred!

Saknar min bejbi också, som är ute och paddlar. Hoppas han har det roligt i alla fall, och att dom slipper regn i natt! Sitter och väntar på att han ska logga in på msn, men sen kommer jag på att han är ute i skogen och springer. Damn, boy. Viktor, du är det ända positiva just nu.

V - <3


I'm a fake

Do I drink?
Do I date?
I've got perfect placements.
All my ink satisfied,
In your eyes.
I'm the biggest fan that I've got right now.
I made sure that I look how I wanted to look.
The people around me,
The people surround me.

I feel big, I feel tall, I feel dry.
Dry.
Just look at me, look at me now.
I'm a fake, I'm a fake, I'm fake, I'm fake.



Saturday night. I kväll ska jag vara med min bejbi. Kolla Family Guy avsnitt, så sjukt bra.
Ska göra iordning mig nu, bussen går snart.

kyss till min bejbi. <3



If i am

I wanna be with you forever,
If tomorrow's not too late
But it's always too late when you've got nothing,
So you say
And you should never let the sun set on tomorrow,
Before the sun rises today


Min mamma åker med ålandsbåten idag. Det betyder att jag ska vara hundvakt, åt våran hund. Inte allt för skojsigt. Ska leka med thuresson i kväll, men hon får nog komma hit då.

Till min alldeles egna SESS;
I remember the morning when you already was awake when i woke up in my bed. your green eyes sparkled when you told me how you had woke up and establish that i've got my leg on you. you had smiled and then went back to sleep. of course i dreamed of you, my dear. your brown body and soft lips, oh girl, i want you here!  you're hot like marilyn monroe. long time no kiss!


miss my bejbi, a lot.

The World

You've got to hold hold open my eyelids
If you're gonna shake shake shake till the morning
I'm gonna put put things in perspective
And it's gonna take take take my precious time
All we need is a reason
For us the dance dance dance till the break of dawn
All I need is a hook now
For us to shout shout shout these words out

Cause we're all all all
We're all
You know we're all a part of the world of course
If you know it sing it out
Yeah sing it out



Torsdag idag, Krisihimmelfärdsdagen. Tacka gud för det, bokstavligt talat.
Stockholm i går, det var trevligt. Köpte mig två par skor, en budgetvariant från H&M, pga mina skavsår, 98 kronor kostade dom. Sen köpte jag bruna converse, som jag viljat ha så länge, döläckra 599 kronor för dom. Sen köpte jag två linnen också. Efter jakt på fakeväskor åt Daniela och Sanne på marknaden så köpte jag jordgubbar och hallon som törstsläckare av en zigenare bakom en disk.

Vi blev guidade på operan och fick se en snutt av baletten, jag vill på balett, gud, vad fint det var. Helt sjukt! jag som hatar sånt där krimskrams. Sjukt vackert! Sen blev vi guidade på våran förhoppningsvis framtida skola Beckmans. Fin, liten och trevlig skola. Såg den snyggaste människan jag sett i hela mitt liv. Hon, ah hon var helt sjukt vacker. Slog alla med häpnad. Hennes hår, klädstil, kropp och ansikte. Låter som om jag är bi eller lebb, men alla dog när dom såg henne typ. Grymt vacker. Så ska jag se ut om några år! Haha!

Viktor och jag hyrde film i går, en Wallander film, jag skulle valt en annan. Den svaga punkten hette den, inget vidare värst. Vi moffade chips och drack fruktsoda, det var väldans smaskigt!
Ska egentligen till Foppa, men jag vet inte om jag orkar. Lusten finns inte heller, vill träffa bejbi bara, det är det enda jag skulle orka just nu. Miss him already. <3



The whispering voice

the night has fallen, it's dark in my room, just the shadows from the trees outside my window are dancing at my wall with slow steps and lights up your body. no motions, more than your eyelids and chest when you breathe.
your blue eyes are glowing in the dark, they want to tell me something, but it don't understand their language. they following the dance at the wall.
i can't feel your heartbeat, it means we don't lie close enough.
the last thing i remember is your whispering voice: "can't we leave the rest of the world behind? i won't go away."

- chili

Smile in your sleep

When I'm lying in your bed
Play the motions through my head
You know that I'm thinking, I'm thinking
And I have reasons to believe that
I'm not the only one that you spend this time with
But I'll stay

You say you're weak
You wont let me down, you wont let me down
You lie through your teeth
You smile in your sleep, smile in your sleep

 

 
stockholm today, baby.


My heroine



You taught my heart
A sense I never knew I had
I can't forget
The times that I was
Lost and depressed from the awful truth
How do you do it
You're my heroine


 
Väntar och väntar. På mycket. Bland annat att min förkylning ska ge vika och låta mig andas fritt. Sen väntar jag på att viktor ska komma och omhänderta mig, typ. Jag behöver lite ömhet nu känner jag. Bussen är väl här lite innan fyra.

Planerat att köpa mig en ny mobil, men den finns ju inte. Fick 690 fjuttiga kronor från försäkringsbolaget, bugar och bockar, inte. Jag vill ha en Sony Ericsson w550i, dom kostar inga 690 kronor. Dessutom var jag tvungen att köpa mobilen på Siba eller Onoff, och den finns inte där, underbart.

Jag blir så förbannad på mamma också, damn! Hon har aldrig sagt nej till något förut, men nu är det tvärnej. Blir lite av en chock för mig, faktiskt. Låter väl ganska, ah, mysko, men det är så. Jag drar ändå, ska allt visa henne att jag inte är hennes lilla bebis längre, fuck, var länge sen jag slutade med blöja och napp! Är det inte värre att åka ensam utomlands med en kompis än Hultsfred? Min mor tänker lite fel. Att diskutera med mamma är som att snacka  med en vägg, som ständigt käftar emot och aldrig lyssnar. Ska kolla efter en ny mamma på e-bay för högst hundra-lappen för det är min tillfälliga ekonomi, om ens det. Kanske kan sälja min för en billig peng, så bidrar ju det i alla fall. 

En lätt överviktig medelålders mamma med knä- och aggresionsproblem. Snart fyllda 46 år. Städnarkoman och gammal bondflicka. BONUS: Hennes son på 7 år på köpet!
Alla eventuella tillbehör medföljer, såsom kläder, symaskin och dammsugare.
SÄLJES! Eventuellt bytes. 50 SEK eller högst bud. ENDAST SERIÖSA SVAR!

 HULTSFRED, HERE WE COME!

You're my heroine.  <3

 
Kom på mig själv att sitta och sakna Julia och Frida. Man ser brudarna så sällan, endast fester, och knappt då. Jävla Vadstena, tjejer, flytta hem! Ni kan inte mena att ni trivs bättre där än här. Frida, ditt hemsökta rum och allt på internatet, det är bättre i Österråker. Julias skratt, flams och underbarhet, fuck, man får inte njuta av er längre. Miss you girls..









 


in loving memory

You said yourself before.
Where are you?
I'm needing you much more
I bet you never knew.
Now everything, is gonna fall apart.
I need you here, not just in my heart.

This wasn't how it's supposed to be.
And now I'm torn with misery.
I won't forget you please don't me.
This wasn't how it's supposed to be.




om man ska sammanfatta helgen kanske, ah, då har den vart väldans bra. 
fredagen kom viktor förbi, jag gjorde iordning mig, och vi kilade vidare mot vidåkers gräsmattor för att spela lite brännboll med lite kuligt folk. det var mycket trevligt, men kombinationen alkohol och spring höll inte för min del. ah, det kanske ni läst i förrgårdagens inlägg.
lördagen åkte viktor hem och fyra timmar efter honom följde jag med, haha!
vi tittade på lite film, myste och låg och degade i sängen mest hela dagen, väldans bekvämt. vi spelade tekken eller vad det heter på tv-spelet, jag säger då det, jag knäcker, men viktor vann. var väldans lika faktiskt. han vann men en ynka gubbe, sådeså.
söndagen såg ungefär likadan ut, väldans bra. åkte hem vid 6 kanske, mådde bajs. är döförkyld, antagligen från i fredags.
en ännu kortare sammanfattning: viktor lidman.

dagen tillbringade jag hemma med min säng, härlig kis det där! värmde och tog hand om mig. finns en till härlig kis som värmer och tar om hand, men han är mänsklig, och bra mycket goare.
 men i alla fall. förkyld till max, och träningsvärk så jag tror allt trillar av mig snart. ofta man får träningsvärk av att spela brännboll? shit, otränad till max. damn!
på tal om träning, vad jag saknar volleybollen alltså, synd att jag missade avslutningen.
i morgon har jag muntlig redovisning om chanel, fun. not! skulle ha gjort det förra tisdagen, men pallade inte.
onsdag, då är det friluftsdag. vi ska fria våra vyer i stockholm. bli guidade på någon opera, inte allt för kul, jag ser mest fram emot shoppingen efteråt. ska införskaffa mig ett par choklad/bajs bruna converseskor. mums!
torsdag, då är det kristihimmelfärdsdagen, säger mig inget, mer än ledighet. jag är verkligen inte insatt i kristendomen och det där, måste nog checka upp vad den där dagen är för dag egentligen. ska antagligen träffa pluttis då. aouw, to nice!
fredagen, tack vare kristus så är vi lediga då med. thank you, jesus! är jesus och kristus samma person?
hoppas på att få leka med mitt hjärta då, thuresson. det duger! resten av helgen ligger i dimma.
väldans få dagar kvar till sommarlovet, PANIK! kommer aldrig hinna klart allt.

amanda thuresson, to clever:
amanda: - åh, kolla en förkrympt lejon! (pekar på en gul katt som sprang över gatan)
jag: - en förkrympt lejon?
amanda: - haha, oj! min engelska är lite dålig idag tror jag.
vi: - SKRATT!

nej, ska nog avrunda här.

du, du.. du är fin!


-
over and out, chili.





Conversus Locus

made my life into a mess.
now it's to late to face it,  i'm already start to lose control.


sitter och funderar lite, filosoferar, med ett finare ord. jag trivs ganska bra med livet just nu, faktiskt. surt det här med hultsfred, men ah som sagt, jag ska dit ändå. jag ska se chemical vocation, that's it!

min mage är ledsen i dag känner jag. jag var inte så snäll mot den igår, misstänker jag. alkohol blandat med brännboll och spring, ah, det känns idag, kan jag lova. träffade min kusin igår, eller jag gick förbi honom, såg aldrig att det var han. lillen har blivit stor, det är ju tydligt. han växer en meter varje gång jag ser killen, hurmf. i och för sig jämngammal med mig, men alltså, han fyller ju fan i november, så det blir lillen.
jag och sandra fick låna en skithäftig tandemcykel när vi skulle hämta vinet hos anna. sandra trampade bak, och jag satte upp fötterna på stången och styrde fram. grymt!
när det började regna sökte vi skydd under ett tak, men det funkade inte i längden, så vi knallade bort till dannes altan och bosatta oss där för ett tag. men jag insåg att jag var för full och trött för att vara långvarig, så jag och viktor fick skjuts hem till mig, och sov.

den här dagen har vart seg, viktor åkte hem vid halv fyra typ, och jag sitter fortfarande i trosor och min lila pyjamasskjorta i siden. ska snart duscha och sedan bege mig mot the big city forssjö, haha.
jag och viktor ska titta på Sunes sommar. det är en riktig komedi alltså, knäcker fullständigt!
Håkan: - "Har du hår på snoppen?"
haha. ah, skön grabb alltså.

 aouw, så fin.  P.P.N!  



Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!