Skara

Ja, i morgon bär det av till skara sommarland med La Familia inklusive Viktor. Jag och Viktor plaska runt i vattenlandet hela dagen? Ah, blir bra så. Lillebror är för liten för värstinggrejerna, haha.
Oh, just, mitt hjärta kommer till mig redan i kväll. Slipper sova ensam, åh så skönt. <3


Även fast det är 4 mil mellan dig och mig, så är det samma stjärnor vi ser, när vi tittar mot himlen om natten. *

                                                                            

ooh boy, i'd be in trouble if you left me now.

Gårdagen var en trevlig kväll. Hos Emmy grillade vi, drack lite och kollade på Tisnaren runt. Jag, Amanda och Emmy skrattade så tårarna trängde sig ut och skämdes lite ibland också. Gud, så man såg ut! Fet som en julgris, blek och äcklig. Det ända som var fint då, det var håret, åh vad jag saknar mitt långa, blonda, tjocka hår. GAH!
Ska klippa mig om två veckor, påtal om hår. Likadan frisyr som jag klippte sist, sen åker löshåret på bak också, blir nog riktigt nice!
I morgon blir det Skara med familjen, plus Viktor. Otroligt skönt!

Nu kom solen fram, ska slänga mig på en madrass i poolen och flyta runt, och försöka bli lite brun i alla fall.

Viktor.. nej, det går inte att förklara. <3

So long suckers!

take no more, no more.

I'm yours


26 Juli idag. Min styvfar fyller medelålders, Gratulationer till dig! Syrran, brorsan och syrrans pojkvän har satt upp en skylt vid vägen. Det står: "FELIX 50 ÅR, TUTA, TUTA!" Och tuta gör folk, herregud vad det tutar.
Nog om det.

I dag är jag nöjd med mitt liv. Allt känns skönt och slappt. Lyssnar på sköningmusik och njuter.

I helgen vankas det partaj, blir bra så.


So long fuckers!

emptiness

tomhet. ovetande. vad tar man sig till? känner mig bara så fruktansvärt ensam. fast jag har så många. men det är väl kanske så, när personen man tycker om mest i hela världen råkar såra en. man känner hur marken försvinner under fötterna. hur väggen inte vill stötta upp ens kropp när man lutar sig mot den. bara några få ord, inte allt för elaka ord, ändå, så vill man bara somna in.  
det är sjukt hur kär jag är, det är sjukt hur världen är.


EMPTINESS!


'cuz it's to bad

Tycker det är så konstigt med svenska föräldrar, utlänska med kanske. Att dom alltid, så fort dom möter någon, skryta med ungen hur den kan göra olika saker. Som till exempel bakåtvolt, vissla med stjärten eller sjunga 17 snapsvisor som ungen sammanställt till en lång visa, och samtidigt översatt den till italienska.
OK, att man visar att hunden kan sitt och tassen, men det börjar gå lite långt när man dresserar ungarna.

För övrigt så blir det till att sola idag, hela dagen, orkar inte lyttersta längre heller. Jag kanske är lite av en enstöring, men jag tycker det är skönast att sola här hemma, ensam. När det blir varmt så tar man några dopp i poolen, perfekt!

I kväll vankas det kalas. Partytält, kubb, brännboll, alkohol, you name it! Om Viktor hade fått följt med hade kvällen vart fulländad.

Igår kväll satt jag, emelie, julia och tobbe och myste på tobbes balkong, snackade övernaturligt och mådde bra.

Nej, nu ska jag ut i solen and become a nigger.

BYE