> mango

Åt lite mango/lime glass nyss typ, den var god tills jag hade på kolasås, den var gammal, så fick ge allt till hunden.

Gårdagen och dagen skulle ha spenderats på en rolig APU-plats. Men jag har förstås oturen med att inte trivas där jag blir placerad. Ska få ett nytt ställe till nästa vecka, typ där dem gör markiser och gardiner, haha! Blir nog bra det, ska ni se.

I går skulle jag istället  vara i skolan, men orken fanns inte. Samma sak denna dag, men jag var där ett tag. Fick ont i magen, for hem. Och ja, nu sitter man här.

Ska ut till hästen om en timme. Viktor kommer vid 3 också han får vänta här hos mig på mig tills jag är klar med Ljomidottir. Nån timme ska han väl klara sig. Nej, nu måste jag ha mat, är så hungrig.

Finns det något jobbigare än jobbiga barnfamiljer på bussen som skriker och tjattrar hela tiden? GAH!

Festa i helgen? Stort frågetecken.

e <3 v
FIN


> philosopher

Jag sitter hos Viktor. Har egentligen APU, men trivs inte på Kapp Ahl så stannar här i stället. Viktor kommer hem från skolan vid 2. Sen drar vi till Vingåker och hem till mig. Funderar på att gå upp och äta lite frukost och hålla Kjell sällskap. Vi får se hur det blir.
Ska nog lägga mig och läsa i stället. Har lånat Harry Potter and the Philosopher´s Stone att läsa på Engelskan. Blir bra så. Har läst 1/4 på 2 dagar, det är bra gjort.
Ska nog städa upp lite åt Viktor också, som en lite idéfattig suprise! ;)

i lööööv you



> varning för ras

I dag är det Fredag. Den här Fredagen bådar bara gott. Ska spendera kvällen framför teven med Emmy & Emma. Idol i kväll ju, går inte att missa. Funderade på att åka till Lindman i kväll och ta sig något att dricka med kanske, men ekonomin tillåter inte det.

Har funnit en ny gud. Eller ny, har var min gud en gång. Lars Winnerbäck, jag sviker dig aldrig igen, Lasse. ;) Har laddat hem Efter nattens bränder. Tack Lars!

Daniela sa något kul i dag som jag tänkte framföra för er. Men mitt minne svek mig. Mitt minne är ett ända stort skämt.
Jo just!
"Har jag potatisrump i mosan?"
Daniela var orolig om hon suttit i potatismos i matsalen.

Nu ska jag dra på mig skjorta och väst. Finklädd såhär till en bra kväll. Haha!

Jag älskar dig tokmycket, vix <3

Novell/Berättelse som ska in på svenskan i skolan:
Vändpunkten

Dagen var den 15 September. Hösten hade börjat och alla träd stod med nakna grenar och svajade i vinden. Trädens beklädnad låg på marken i gult och svagt rött. Hösten var tidig i år.
Barnvårdarna hade kämpat hela helgen med att kratta ihop alla löv, men högarna hade nu spridits ut överallt.

Ellen och hennes storebror Vincent hade precis kommit till barnhemmet efter en svår tid på gatan. De satt och blickade över alla barn som glatt hoppade och sprätte bland löven. Bänken var kall och Ellen började frysa. Hon tog sin nalle och begav sig inomhus för att titta i någon bok. Vincent satt kvar på bänken. Han hade redan tröttnat på barnhemmet. Han ville ha en familj, en hel familj.
Vincent lutade sig bakåt och tänkte på sina föräldrar. Han undrade vart dom befann sig nu. Kanske var dom döda?
Hans mamma med sitt röda hår och hennes noughatbruna ögon. Han saknade hennes förstående ögon. Hans pappa var en sträng men vis man. Han ansträngde sig alltid till max för att hans familj skulle få en ekonomisk oberoende situation. Men han lyckades inte något vidare med det.

Eftermiddagen kom med ännu mera kyla och blåst.
När Ellen satt med sin bok vid fönstret såg hon en gul bil komma uppkörande på gårdsplanen. Hon brydde sig inte så mycket om det. Bilar hade dom många i stan.
Alla barn rusade runt. Flickorna tog på sig sina finaste klänningar och de prydde sina hår med skära rosetter. Pojkarna vattenkammade sina hår i en strikt bena.
Alla barn ställde sig i ett vågrätt led. Ellen och Vincent tittade på. Vad höll de på med?
Vårdarna sprang runt och samlade upp alla. Syskonen blev bortpuffade till ledet och tillsnyggade i håret av tant Agnetha.

Paret som kommit körande i den gula bilen kom in genom huvudentrén. De var fint klädda från topp till tå. Mannen bar en svart stor hatt och kvinnan en mindre skär hatt. Alla flickor började fnittra medan syskonparet inte förstod vad som höll på att hända. Paret granskade barnen noga. Gick från barn till barn.
Dom tvärstannade vid Vincent.
”Söt pojke.” Sa kvinnan.
Mannen fortsatte till nästa barn.
”Jag vill ha en flicka med röda lockar.”
Kvinnan fortsatte efter honom.
Han stannade vid Ellen och tittade på sin fru.
Kvinnan nickade och tittade bort mot Agnetha. Agnetha samlade ihop några papper och sträckte fram dom till mannen. Kvinnan log mot Ellen.
”Kom lilla vän.”
Ellen blev utslussad mot parets gemensamma herrgårdsvagn. Mannen fällde ner framsätet så Ellen kom förbi mot baksätet. Ellen tittade mot byggnaden som varit hennes hem i några få månader. Vincent stod på yttertrappan och Ellen kunde se några blanka streck under hans ögon. Vincent sprang mot bilen och försökte tränga sin i bilen för att krama sin syster farväl. Ellen kastade sig mot bildörren och kramade sin bror. Mannen log mot barnen.

När tant Agnetha väl kunnat sära på barnen så lämnade herrgårdsvagnen gårdsplanen. Ellen satt ensam i baksätet förutom hennes bruna nalle. Hon dränkte sina tårar i nalles mjuka öron. Kvinnan vände sig om mot Ellen och log.
”Du kommer få det bra, vännen.”
Ellen misstrodde henne inte. Paret var trevliga, det var det ingen tvekan om. Men det skulle bli ensamt utan hennes bror.

Flickan klev ut ur bilen och betraktade sitt kommande hem, ett stort och stilfullt tvåvåningshus. Husets ena vägg var beklädd av slingerväxter. Ellen puffades in genom den väldiga ekdörren.
Hennes första tanke var:
"Tänk om Vincent kunde få se det här."
Två gigantiska marmortrappor var placerade på var sida om hallen för att sedan mötas på andra våningen. Alla väggar var vita och täckta med tavlor, stora som små. Porträtter, landskapstavlor och en och annan djurbild. Även golvet var marmor. Det stod krukor lika överallt med gröna växter i, annars fanns inte mycket annat som kan kallas möblemang.
Ellen greppade tag i nalles tass. Hon hade aldrig sett något liknande. Det var så vackert! Hela vägen upp mot övervåningen smekte hon försiktigt trappräcket. Det var av körsbärsträd.
Flickan vara bara 9 år, men hade lärt sig läsa snabbt och naturvetenskap var något som intresserade henne mycket. Hennes tre år äldre bror var duktig i matte. Hennes rum var neutralt, de visste nog först inte vad de ville ha för kön på sitt barn, tänkte Ellen.

Fredag, den stressigaste dagen på hela veckan. Alla telefoner ringer samtidigt och personsökaren tjuter som aldrig förr. Det var kvar 40 minuter till deadline och en tredje del av Ellens modesida var inte färdigt. Att vara moderedaktör var inget jobb för latmaskar, det var en sak som var säker, tänkte Ellen.
"You better hurry up, Ellen."
Chefen var vänlig, men i bland så ville Ellen bara smocka till henne.
Hon klarade deadline och innan hon begav sig hemåt strax efter nio när hon gjort klart allt efterarbete, gick hon till en krog hon aldrig besökt förut. Längst in i hörnet av krogen satt en man och en kvinna. De samtalade livligt och gestikulerade i luften med händerna som om de berättade om ett roligt äventyr de vart med om. Ellen gick raka vägen fram till baren och tog kontakt med bartendern.
"En stor stark."
Ellen var väldigt kvinnlig av sig, men öl är det hon gillade att dricka. Trots att det klassas som "mansdricka". Hon borrade ner sina läppar i skummet och klunkade i sig lite av det stora glasets innehåll. Hon kände hur det sved i munnen från kolsyran men svarade med en klunk till. Bartendern log under sin svarta mustasch.
"Haft en hård dag?"
Ellen svarade med en nickning och ett svagt leende.

Bredvid henne i baren satt en man. Han såg ut som en medelklassmänniska. Hans kläder var vanliga och han hade lite skägg. Han var inte så gammal, kanske några år äldre än hon själv. Han hade rött, nästan blont hår. Mannen tog kontakt med Ellen och de satt och småpratade lite. De talade om jobben. Ellen sa att hon var moderedaktör på en tidning. Mannen jobbade som trädgårsmästare.
"Inget vidare graciöst, men det räcker till mat." Skrattade han.
Under kvällen svepte mannen öl efter öl. Ellen var säker på att det var uppemot 15 glas som han klunkat i sig en efter en. Kvinnan suckade och tyckte synd om mannen. Han kanske också hade haft en hård dag. Mannen kallade sig Cent, han skrattade ett skrockande skratt och förklarade att det var hans vänner som gett honom det smeknamnet.
"Inte bara för att jag heter Vincent utan också för att jag aldrig har en endaste cent."
Ellens hjärta högg till. Vincent, samma namn som hennes bror. Hon hade aldrig mött någon här i London som hette det. Hon har inte haft tid att tänka på sin bror. Men nu fastnade hon med blicken på ölkranen och tänkte tillbaka den dagen då hon hämtades av sin mamma och pappa på barnhemmet. Där hon lämnat kvar sin bror, Vincent. Dagen var den 15 September, löven dansade på marken. Hon glömmer aldrig den dagen, aldrig blicken som hennes storebror gav henne på yttertrappan.
Mannen försökte få kontakt med Ellen igen genom att fråga vad hennes namn var.
"Ellen." Svarade hon.
Ellen såg hur mannen ryckte på ögonbrynen. Han såg fundersam ut.
"Min syster hette det." Han såg dystert ner i sina händer han hade i knät.
"Vad hände med henne?" Ellen tyckte sammanträffandet var lite väl märkligt.
"Vi bodde på barnhem. Någon kom och hämtade henne, sen dess har jag inte sett röken av henne. Jag är från Sverige förresten."
Ellens ögon blev plötsligt stora som öltunnorna på bänkarna i baren. Det berodde inte enbart på alkoholen.
"Hur gammal är du, Cent?"
"28." Svarade han stramt.
Herregud, kunde det vara. Nej. Eller kan det? Hon själv var 25 nu och hennes bror är tre år äldre än henne.
"Vincent Thörn?"
"Ja, precis. Det är så jobbigt här i England. Ingen kan uttala ens efternamn. Vänta, hur visste du?"
Alkoholen började visst göra sig påmind.
"Vincent, jag är din syster."

Made By Emelie Lindman HV2

> a little bit of this

Torsdag. En nästan helt vanligt Torsdag. Skulle ha spenderat hela dagen på Kapp Ahl med tanterna där, men pallade inte. Lite smör i telefonen gjorde susen.

KK. Ja, tittade just på King Kong, antar att det var det du releterade till när du tänkte på dom två konsonanterna.

Tidigare idag funderade jag på att slänga mig över räcket från balkongen då mensvärken blev outhärdlig, men jag övervägde att stanna kvar på balkongens plankgolv av någon okänd anledning.

Har mått lite sisådär dom senaste dagarna, de flesta av de närmaste vet anledningen.  Om 1-2 år, då smäller det. Jag längtar.

Lite av mina kläder har kommit idag, så vi ska hämta det på posten snart, weeeeei!

i love you, vix <3


Exklusivt

Jag och Sessan hade väldigt lite att göra, och underhöll oss därför med lite rim. Vi nästan battlar ;)
För att förtydliga lite så är Gittan Cillas mamma, Thommy är styvpappan och Josh hunden i deras familj.
Mycket att läsa, men helt klart lästvärt, så jävla kul!



Cilla_Cute
F17 från Vingåker i Södermanlands län
en sak har jag att säga dig. du ska inte säga sådant till mig. visst, michael jackson är jävligt ful men det tycker han inte är kul. han förändrade sig till det sämre och ändå fick han ingen närmre. han kan sjunga, han kan dansa. ska jag på dig chansa? du är snygg och hos dig är jag kanske trygg. klapp och kyss, på dig sätter jag ett kryss. kryss för nej, eller jo.. BLI MIN TJEJ!

EmelieLindman_ F17 från Vingåker i Södermanlands län
Michael har lite udda skönhetsideal och passar nog in i närmsta pride-festival. han Gillar ju små pojkar, men det du nog inte vet är att han har en förkärlek för sorkar. Att Usher har en bred negernäsa beror på en annorlunda kultur, för det behöver du inte bli avundsjuk och sur. Skaffar du hans tvättbräda så snygg, då kan du känna dig stygg. Visst, med ironi kallar du mig brightass, men hallå, bara för jag är av högre class.

Cilla_Cute F17 från Vingåker i Södermanlands län
bara för att usher kanske inte är den snyggaste så är han lätt den styggaste. på dansgolvet han skakar rumpa, fan.. det är något du aldrig kommer få lära lilla stumpa. klamydia är äckligt och massa slem. men är det inte killarna som gör massa kläm? killarna är smarta & fula. om de ger mig en sjukdom ska de få en kula. något som åker rätt genom deras "stolhet" och hela kalaset blir ett stort klet. livet är en fest och du är min gäst. killar är snygga, de är dem som får oss stygga och trygga.

EmelieLindman_ F17 från Vingåker i Södermanlands län
Ät en macka, sluta snacka. Din mun luktar mjäll, vad har du för skäl till var du gjorde i går kväll? Var du på Ushers näsa, du som är känd för att vara den kräsna. HA, den kanske hade klamydia, VA?! En kula mitt i nacken, det är tacken. Alla killars nackar, jo jag tackar. Klamydia är aldrig najs, det luktar bajs. jag har inte fått en kyss än, har du flickvän? Ta en dusch, du luktar usch! Varför luktar dina fingrar fisk? KOM FÅR DU SMISK!

Cilla_Cute F17 från Vingåker i Södermanlands län
nu tror du att det räckte för att knäcka mig? haha, jag är för ball för dig. ingenting kan någonsin svikta, spelar ingen roll om det är på hjärtat du sikta. är det fel att pulla, jag kanske inte kan knulla? jag har väl besvär men ändå har jag chans till karriär! du kommer vara den som syr mina things, and you will never have a ring. du kommer vara den där tjejen med allt men som jag i såren strör salt. försök du bara, om din hals jag sätter en snara. fan jag älskar ju dig och du vill ha mig. jag köper en ring och sätter igång ett spring. ett liv med cecilia hill, det är fan jävligt chill!

EmelieLindman_ F17 från Vingåker i Södermanlands län
hill, ja det låter ju jävligt chill. ja, det är ju against the law att knulla om man har klamydia, så du får fortsätta pulla. skyll inte på mig bara, det är Ushers fel, det må det vara. Hans sablans kran, det kunde kanske ha räckt med en kram? Bara för att jag på mina kläder ska bli rik och berömd, och du stå där med din hjärna tömd. Strö salt i mina sår, tror du inte jag om mina blödningar rår? jag har råd med plåster du vet, sånt där som är väldigt diskret. Sånt där som är samma färg som huden, men dah, gå och gift dig med den där kurden.
Det är ingen fara om du runt min hals sätter en snara. Jag har bling bling
som skär sönder var tråd, baby, jag har råd!

Cilla_Cute F17 från Vingåker i Södermanlands län
du tror att du är så ball, du är så hård och kall. jag blir ledsen med alla dessa ord, jag tror jag ska slå ihjäl mig på ett bord. en kniv en sax.. ja eller först vill jag äta lax. jag vill också ha världens finaste man och att jag ska få sluta på sam. sam suger balle, ja det tycker till och med nalle. nalle är en snäll vän men han kan jag berätta om mer sen. så du är den där balla tjejen, jag vet nog vad som är grejen. egentligen så är jag det bästa du vet men du vill ha det i hemlighet. det är ok, förneka mig. men jag vet att jag är allt för dig. älska cilla så kommer du få pilla.

EmelieLindman_ F17 från Vingåker i Södermanlands län
Visst jag är kall, när jag kommer in i din hall. Du är så mobbad har bara som vän en fjantig björn, flytta till Tjörn. I hallen jag får syn på din nalle som har en namnlapp som det står "kalle". Kalle har bara ett öga av en knapp, du har gjort ett hål som mun och det innehåller en napp. Hans krulliga mjuka hår, och hans fötter med bara tre tår. Hans runda mage och beniga axlar bekläds med en t-tröja som prasslar. Hans armar är taniga hans fingrar är få, släpp honom nu, låt honom gå. Du kämpar med tårarna ner för kinderna rinner, du ser sakta hur Kalle försvinner.
Du torkar tårarna och ser Kalle gå upp i rök, du tänker "det var lika bra, Kalle lukta lök."

Cilla_Cute F17 från Vingåker i Södermanlands län
du är den värsta jag vet, du är inte ens diskret. jag orkar inte med allt patetiskt du säger, det enda du är en player. du luktar lika illa som svetten, du har aldrig hört talas om tvätten? det är där man luktar som snäll flicka? men jag vet att du gillar att slicka. du är en sån rövslickare för lärare, kan du inte komma lite närare? du är fan otrolig, du gör mig nästan orolig. när ska du skaffa dig ett liv? fast du har väl redan hiv..? dö inte för den sakens skull, ta dig först ett redigt pull. du är död som en häst, hos mig kommer du aldrig att bli husets gäst. dö häst, du luktar pest

EmelieLindman_ F17 från Vingåker i Södermanlands län
Du vill ha en häst, fast dom luktar pest. Bara för att Kalle försvann. Om Kalle och hästen kört armbrytning så vet du, Kalle vann. Du är så smutsig och klen. Din barnrumpa är så len. Dina sockor luktar f*tta och har loppor. Dina trasor du bär, ush, man kan tro du går sär. Sam ger väl samma utbildning ungefär. IV, sam eller sär, vad spelar det för roll med de kläder du bär? Det är lätt att ta fel, varför gick du inte energi eller el? Dina usla betyg som lärarna spottade på eller använde som nödpapper när dasspappret var slut dan därpå.
jag förstår inte hur du får gå ut, gittan snöt sig i sista pappersbiten tills den var slut. Trycksvärta, hela näsan full, hon ramlade omkull. Thommy gav Gittan en hjälpande hand, men även han kunde inte på sina känslor lägga band. Han tårar var ett faktum där, Josh tänkte "hur hamna jag här?"

Cilla_Cute F17 från Vingåker i Södermanlands län
du tror du knäcker, det räcker. ge mig något bättre än det här, ingen av oss är kär. gå och gräv ner dig, för ingen inte ens mig.. är någonting värt för dig. hejdå, sluta håll på!

EmelieLindman_ F17 från Vingåker i Södermanlands län
Du är helt extas, ditt hjärta går i kras. Min kärlek till dig oexisterar, jag i min bakugn min kärlek till dig kremerar. Ett fat med kärlekens aska, jag står där åter igen med tändvätskans flaska. En dunderexplosion, och det var slut på den tron. Du äntligen fattar hur läget ligger till, du sitter förfryst still.

SLUTKLÄMMEN:

Cilla_Cute F17 från Vingåker i Södermanlands län
du är min havsdunder utan dig går jag under. chili & cilla äger på att rimma och ett plus till, de är bäst på att simma!

EmelieLindman_ F17 från Vingåker i Södermanlands län
Du är min alldeles egna Sissa, dig får man inte missa. Sessan / Chili knäcker, ett plus på det är att var och en är läcker. Chili & Sess - vi lever i sekretess.