FUNGERAR

Nu fungerar den här bloggen, men jag kommer fortsätta skriva i min apolloniablogg. Så hänvisar alla läsar till http://apollonia.blogg.se

Om någon undrar så är Apollonia mitt mellannamn.

Trevlig läsning TJO!


6 år sedan

Det är nu 6 år sedan du försvann från oss. Slets ut från våra liv, från vår familj. 6 år sedan vår familj ramlade ihop och blev en disfunktionell familj.
Alla fyra väggar slogs ihop och i mitten stod jag, tog emot smällen. Ovetande om vad som hände. Med massor av frågor men ingen som kunde besvara dem. Det var ingen i familjen som lyckades nå fönstrena i väggarna, som lyckades undkomma smällen.
Smärtan är overklig. Som att ligga under en vägg och ta emot allt. Hela familjen hamnade i en chock. Forever Young beskriver dig så bra. Du ville alltid vara ung och leva livet.

Min bror. Vi älskar dig. Vi älskar och saknar dig så mycket att det gör ont!

Varför?

midnight

Ja, här sitter man. Klockan är halv två och jag kom precis hem. Har suttit barnvakt åt min systerdotter. Lite snabba pengar, haha!

Ska vilket fall som helst sova nu för att jag är dödstrött efter den här otroligt sömnlösa veckan. Men upp tidigt i morgon blir det i alla fall annars kommer jag aldrig somna på kvällen och därav inte komma upp till skolan.

Är det jag som är tjock eller köper man inte lösviktsgodis på ica för 79.90 kr? i'm sick


6 år har redan gått. Tiden går så fort. Vi alla saknar dig så fruktansvärt mycket att det gör ont. <3

fittblogg

FITTBLOGG!

you shouldn't kiss me like this

Varför ska allt krånglas till? Jag tycket det var bra som det var. Blogg.se är så otroligt trögt just nu! GAH!

Helgen blir inte som förväntat och jag är inte ens chockad, bara van. Jag är van att mina planer går i kras, att få sitta hemma och titta in i väggen. Van att känna bitterhet på min tunga. Här skulle Viktor sagt "Dagens ilandsproblem" eftersom han troligen har världens sämsta humor. Men han är söt endå.
Är inte sugen på att gå in på helgen överhuvudtaget, men gör det endå. Fredag, i dag skulle, vad jag trodde, spenderats med Emmy och Amanda. Äta lite middag och mysa ihop. Var så länge sedan. Tydligen så har hela middagsgrejen brytit ut i fest. Jag orkar inte fest! Jag orkar precis vad en middag innebär, inte fest. Jag är trött på fest, alkohol och fulla människor. Jag är trött på tårar, bakfylla och ångest. Jag är trött. På allt.
I morgon skulle jag ha träffat min kusin, hennes barn och Viktor. Men nu har jag åtagit mig att vara barnvakt åt Englah och Kevin. Det orkar jag verkligen inte heller! Men syrran grät för att hon inte kunde gå på morbrors 40-årsfest så jag ställde upp, snäll som jag är. Förstår dock inte varför pappa gav mig några hundra för att jag ska vara barnvakt åt Elins barn? Han är rar han, min pappa. Kommer väl få pengar av Elin med. Kommer sluta rikt. Haha!

JAG ORKAR INTE!