baby

i love you



sugar, we're going down

- orättvisa

Är det inte märkligt? Jag har en vän, hon sliter som ett djur för en varelse som varit en av hennes närmaste vänner i flera år. En varelse som hon träffat varje dag i åtskillda timmar för att mata och ta hand om.
Denna varelse är i kategorin djur/häst och fått namnet Skúta. I morgon kanske Skúta ska få möta ett hemskt öde för att hon är sjuk.
Min vän har slitit i mer än ett halvår med att klippa gräset i hagen för att inte Skúta ska få i sig för mycket gräs, ridit henne vareviga dag, skött henne efter punkt och pricka ändå så händer det här? Hur kan hästen vara sjuk hela tiden, trots att hennes trogna matte sliter som en varg för att sköta om henne?
Dessutom är hästen en av dom vackraste jag sett. Fuxfärgad päls och lång blond man. Hon borde ha hetat Angel eller Princess, för det är precis hur hon ser ut.
Jag hoppas allt går bra med Skúta i morgon. För både Skúta och Linnéas skull.


Den här dagen har verkligen varit trist sen älskling åkte hem. Innan han åkte hem for jag, Viktor och hans mamma till Factory Outlet för att shoppa lite kläder till Viktor. Efter mycket sökande och om och men så hittade vi ett par dösnygga jeans. Oh, så fin han var i dom! En tröja fick han med. Jag hittade en toksnygg jacka jag måste ha! Ska förhandla med pappa bara. Mamma tyckte att dom kunde dela på den. 1095 kr kostade den och den var värd varenda öre. GAH!

VIKTOR LIDMAN. YOU & ME,  FÖR ALLTID OCH FÖR EVIGT.


glassigt

När du hör en bra låt och din partner är kåt äre glassiiiiigt

när du har sommarlov och du håller hårt me're glassiiiiigt

och när fredan är slut och du ska gå ut äre glassiiiiigt

när du har sjukt bra koll och hälsan i behåll då äre glassiiiiigt.


I can feel every heartbeat of yours, even if you're miles away. When you're not close enough my heart scream out loud. I don't know what I should say, when i think of you i feel proud.
You and me against the other. We're supposed to be, supposed too each other.
Do you feel like I feel? Every kiss feels like you heal.
Your love is a forever danger, every minute from you my heart feel more anger.
You gave my heart a lift from the bottom of a dark hole, and now I like you with all my soul.

Det är fredag idag. En vanlig fredag för mig innebär stressen att fixa dricka och fest. Denna fredag är annorlunda. Helt tvärtom faktiskt. Sitter här, väldigt rastlös och väntar på att mamma, jag och Elvis ska ut och promenera. Lite nyttigare än alkohol också. Älskling var här förut en stund. Men forsatte till Puffe sedan och senare till stan för klassfest. Han återkommer halv två i natt. Sjukt långt kvar. Nej, nu måste jag ta på mig lite kläder.

Dagens pärla: Mamma

viktor <3


Back in school

Det var riktigt underhållande att få skåda alla "små" ettor, för ja visst, visst känns dom små. En annan kan ju skryta med ett års mer erfarenhet av livet. Något mera att skryta om finns nog inte. Småttingarna var 16 stycken i klassen! SEXTON STYCKEN! Helt absurt. Vi är tio i våran klass?

Första skoldagen började med att Anja gav oss lite papper, som faktiskt, tro det eller ej, sitter i en pärm. Gjorde hål med en sån där hålgrej också, inte egna med pinnarna i pärmen som jag brukar. Bara det är ett stort steg i rätt riktning. Hon bjöd på lite frukt och sånt också. Vi fick information om schemat, it sucks!
Kvart i fyra vareviga dag förutom Fredagar. KUL! Skolfoto i morgon också, det är ju jävligt typiskt det med.
Jag ser ut som en sucker, inte allt för roligt. Synd att man inte råkade ut för en tandläkartid som förra året. Damn, man måste ju vara med nu.

Jag har dessutom lyckats skära mig i vänstra tummen idag. Hyffsat djupt faktiskt, gud vad jag grinade! Hah!

Viktor Lidman - Jag tycker om dig obeskrivligt mycket! <3



Adjö

Error

Taking back sunday - Error: Operator

Har nu sökt efter mina microringar till mina extansions i åtskilliga timmar, nu ger jag upp. Mamma gav upp för en timme sedan. Dom är spårlöst försvunna.

I går var en dag då jag och Viktor varit tillsammans i 3 underbara månader. Jag tänkte köpa tre rosor, en för varje månad, men det var ju en Söndag, så då är ju inget öppet, typiskt.

Har färgat håret idag. Skönt att sluta glo på den där förfärligt råttfärgade utväxten varje gång man råkar gå förbi en spegel eller något annat blankt som reflekterar mitt yttre. Köpte även lite smink i dag, eller make-up som man säger nu för tiden. 2 foundations, 1 täckstift och något shimmergrejs att ha i ansiktet vid speciella tillfällen.

Jag och Linnéa diskuterade just vad sommaren gett oss. Jag kom fram till att 6 kilogram attackerat min förut så (icke) smäckra kropp och bildat en välfylld magruta som trängs med en och annan bilring. Linnéa påstod då att hon har tre breda falukorvar på sin mage. Någon färg har ännu inte setts till på min hud.

Om man sammanfattar detta sommarlov med ett ord så blir det nog: VIKTOR.  Och (jag vet att man inte ska börja en mening med "och", men i alla fall) det är den bästaste och underbaraste sommaren hittills i mitt 17 åriga liv.

Nej, nu är klockan too much. Ska ringa Viktor, sen sova.

Back in school tomorrow, FUNNY! Not.

VIKTOR - ME LIKE! <3

Solace

sön: Grattis far på 50 årsdagen! <3 Synd att du är i norrland, pappsen. I dag ska jag leka med Amanda sen Sessan.
mån: Viktor kommer till mig. Sen ska jag ut och rida på Ljomi, min lilla halvfoderhäst.
tis: Viktor är kvar hos mig. Valpkursavslutning med Elvis.
ons: katrineholmsveckan ska firas med vänner och alkohol.

Ska ringa och gratta min far nu.

VIKTOR LIDMAN - MITT HJÄRTA!  <3
   HJÄRTA  


i still hear your voice

when you sleep next too me and i still feel your touch in my dreams.


Jaha. Ännu en sorglös dag då solen bestämt sig för att skina på den här sidan jordklotet, det tackar vi för. Det verkar som om regnet bestämt sig för att stanna och plåga någon annan i något helt annat land.
Kvällarna skvallrar om att Augusti har börjat med sitt höstmörker, och i ett rött hus med dalablå knutar i ett så litet samhälle som Vingåker, sitter en liten tösabit i datorrummet och deppar. Depritionen växer ju mer tiden går. Rastlösheten är oändlig. Anledninen till all frustration är rastlösheten. De flesta vänner är och har kul. Skjutsen dit existerar inte för mig, och gå 2,5 mil är uteslutet. Andra vänner bor för långt bort. Pojkvän är hos mormor. Jag själv, jag sitter bara här, på en blå kontorsstol, i underkläder, ordninggjord i håret för en kul utekväll som gick i stöpet.
Orden flyter ut ur mitt hjärta, utan en tanke vad som skrivs. Det är en skön känsla.

Dagens pärla: Linnéa Djupström

Viktor, att känna dig vid sin sida när man somnar om natten är nog det underbaraste jag vet. <3