drivelicens

Efter att ha fått klagomål från Robban så är det väl dags att knåpa ihop några sammanhängande och osammanhängande meningar.

Kan ju ta och börja med fredagen, då vi firade Jocke som fyllde 20 år tidigare den veckan. Jag, Emilia och Linnéa gav han en massage hos en massör som en lite idéfattig födelsedagspresent. Det var ganska mycket folk som samlades i Jockes mindre rymliga tvåa. Han hade bjudit in några lumparpolare som en del uppskattade mycket, tror jag. Kvällen slutade i vilket fall som helst vid halv två då nattbussen gick till Forssjö efter att vi hade snurrat runt på stan i knappt en timme. Trots mina protester skulle vi ta oss in på Redneck's tyckte tjejorna. Utanför Redneck's satt en tjej, aspackad rakt på marken med benen utsträckta över kullerstenarna. Jag konstaterade att man blir sådär full som hon om man går in där. Vi gick aldrig in där. Där emellan knuffade Daniela ner Casey i en snödriva, vi gick in och jag beställde en kebabtallrik på Maistro som vi åt av. Där inne rann en Aqua Tini ut för mig på golvet efter att försökt döljt den i handväskan och ställt ner väskan på golvet. Smart som jag är!

Lördagen fortsatte i samma anda ungefär. Vi firade Emelies 18:e födelsedag. Vissa drack, andra inte. Det blev en hel del argument om det där hörde jag. Huvudsaken är väl att man kommer och är närvarande tycker jag. Man kan ju ha roligt utan alkohol med. Äh, jag släpper det där nu. Det är bara larv! Kvällen slutade vid halv tolv då jag gick hem och lade mig, fortfarande bakis sedan fredagen hos Jocke. Emelie fick ett halsband, örhängen och hårspänne av mig, Linnéa och Emilia.

Efter att nu ha levat i 2 sömnlösa dygn så ska jag lägga mig till rätta runt nio i kväll och läsa klart min engelskabok. Eller kanske börja på en svenskabok som ska vara inlämnad nästa vecka? Jag har inte hört någonting om den. Jag tycker jag har vart duktig och läst två engelska böcker och håller på med två för tillfället. Nej, då ska dem vräka på ännu mer. Plus att jag egentligen borde sitta och göra ett skittråkigt Miljökörkort på internet så Ingemar blir glad. Och så att jag slipper IG i betyg i naturkunskapen. Kanske borde lämna in den där hemuppgiften som vi fick i typ Oktober också.. och arbetet om kärnkraften. Jävla Ingemar och ösa på oss massor av skit! När han vet att 90% av klassen är hjärndöda råttor som hatar läxor. Eller i alla fall jag.

Det är Tisdag i dag vilket innebär denna underbara volleybollträningen. Men kan självklart inte vara med för att mitt knä strejkar. Mamma tror det är minisken (förbanat fult namn!). Jag hoppas inte på det. Damn! Är så grymt sugen på volleyboll nu när jag insett att det är min grej. Vill träna och ut och spela match! Tur att vi har en så bra tränare som Robban är. Jag får rysningar av tanken att ha kvar Micke. Vårat lag hade gått i graven, kunde lika bra börjat spika på VVK:s kistor. Ush! Hemska tanke.

Jag ska väl ursäkta mina trogna läsare för det tillfälliga avbrottet i bloggen. Det beror på att min pappa kommer direkt från stenåldern och där minsann har man inga datorer! Man får helt enkelt klara sig med hemtelefonen som enda kontakt med civilisationen. Man kan ringa mobilnummer därifrån! (YES!)

Vad jobbigt det är sånna kvällar då ögonlocken är så kalla att det sticker i ögonen när dem förs över ögonglobarna.

Nu är det dags för miljökörkortet. YUMMIE!

bittersweet

SÖT!

SÖT! Jag som baby! ;)

rakt ner i helvetet

Som vanligt går allt rakt ner i helvetet. Nu ska jag inte till Emmy längre för Amanda skulle hem tidigt, och jag får gå för att en manlig medlem i "familjen" är mentalt sjuk. Ska flytta till pappa i morgon. YES!

Kan den här kvällen ens sluta bra? KAN den det?

i hate us

jag orkar inte mer.

Som en krympande tumör minskar mitt värde i din hjärna. Snart kommer det säga plopp och jag är borta från dina två hjärnhalvor, bara ett minne blott. Förevigad i din glömska. Bortdomnad i en rytmisk vaggning, förandes mot slutet av minnet för att sedan tyna bort helt. Min själ, bryts ner som ett äggskal i komposten. Krossas som is. Jag är rädd för att den ska försvinna från mig, lämna sitt skal. Lämna allt hopp. Halsbandet. Din kärleksgåva. Min julklapp från dig till mig. Äkta guld tänkte du. Äkta kärlek tänkte jag. Ditt kärlekstecken ligger nu på hyllan hemma hos dig. Där damm lägger sig tillrätta för att dölja det vi en gång hade, som vi fortfarande har. Fast mer okoncentrerat. Det ligger där av ett skäl. Besvikelse. Besvikelsen över att du döljt saker för mig, ljugit för mig och inte kan hålla löften. Besvikelsen som jag fick nog av och kastade halsbandet på dig i ren frustration. Jag saknar det, halsbandet. Min hals är alldeles naken utan sitt halsband. Sin tillhörighet. Ditt kärlekstecken. Våran kärlek. Men jag vill inte ha tillbaka det förrän allt är uppstyrt. Förrän vårat förhållande står på egna, stabila fötter igen. Om det kommer göra det någon gång. Om jag orkar stå ut.

blame me for god sake

tear
Emmy frågade mig vad jag skulle sakna om jag gjorde slut med Viktor, och varför jag inte klarar av att göra slut. Mitt svar var enkelt. Det bara rann på.

"Jag kommer sakna kombinationen hans ögon och ögonbryn, för den kombinationen är så vacker. Jag kommer sakna att vakna på morgonen och mysa in mig vid hans kind. Jag kommer sakna min plats i hans liv och hans plats i mitt. Jag klarar inte av att göra slut för att jag inte kan leva utan honom."

Hur kan en så lyckad dag sluta i tårar?


yxbacken

Efter knappt en timmes sömn så skulle man ta sig upp ur den sköna sängen och känna på det frostiga fryshuset. Jag skämtar inte. Linnéa är en dålig människa. Hon "glömde" elda. Så när vi skulle snutta kudden fick jag ha täcket strax under ögonen för att inte näsan skulle ramla av. Så kallt var det! Värdelöst. Kunde lika bra sovit ute. Efter en kvarts tittande på "Indenpendence Day" (säkert felstavat!) så stängde vi av tv i hopp om sömn.
Jag och Linnéa snoozade alarmet 3 gånger i morse, men vid 8 tog sig Linnéa upp och jag kort därefter.
Trippen till Spökbacken var lika värdelöst som Linnéas eldande. När vi kom dit stod en fet och flottig farbror och rökte en cigarett. Det vi möttes av var en skylt som menade: "STOP! TILLTRÄDE FÖRBJUDET!" Då förstod vi att det var dags att sätta oss i bilen igen. Flottiga gubben sa ingenting meningsfullt iaf, fast Larssa frågade om han kunde öppna liftarna för oss. Gubben skrattade inte ens.
Larssa, schysst som han är, tog med oss till Norrköping och Yxbacken. Efter ett X antal vurpor och genanta gester från min sida så gled jag så fint ner där. (PLOGANDES... TYP!) Åkte till och med den största, brantaste backen! i'm a champion.
Linnéa, Cilla och Sara slog sig ned vid några killar mitt i backen. Jag kom lite efter. Såg att Cilla pekade på mig och alla 6 vände sig om och tittade på mig. När vi kommit ner från backen fick jag höra vad som pågått. Ena killen hade frågat mina tjejer om dem ville ge honom en snabb nybörjar kurs. Då sa Linnéa "vi har också en nybörjare", och pekade på mig.
Då hade killen sagt "Han är ingen nybörjare, han kan ju stå!"
Tjejorna: "Det är en HON!"

Min utstyrsel visade tydligen min manlighet. Men iaf, vi grillade korv och hade trevligt. Kom hem runt halv fem, nyligen med andra ord. Får tacka Larssa för allt skjutsande och trevligt sällskap, samt flickorna!

/E - med svanskotan av på tre ställen och ett knä ur led. (TYP!)


9 months today, honey

baby, det är nio månader med dig idag :)

jag har aldrig vart så kär som nu <3

fatzo

Funderat lite över min knäskada. Överbelastning som man så fint kallar det. Undra om det är ödet? Det kanske är så att jag inte ska sporta? Ödet kanske försöker säga mig att jag ska bli en fet tjockis på 220 pannor.
Nej, nu får jag ont i magen. Jag vill gå ner 10 kilo, till min ursprungliga vikt. Vägde 52 förut.. fatta 52 kg och 170 cm lång. Sjukt! i loved it..

Mean girl

Jag försöker vara elak och cool:

- | Linnéa Djupström säger:

det är okej om emilia följer med va? :)

chili / emelielindman.blogg.se säger:

asså... hoppas hon inte är där.. jag tycker inte om emilia.. hon är så jobbig! måste hon med?

- | Linnéa Djupström säger:

hah :P


Jag vet inte om jag är en dålig elaking eller något. Hon trodde vilket som inte på mig.

Ännu mer tråkiga & överskattade listor

Jag förstår inte varför jag tycker så mycket om att fylla i sånna här.

10 favoriter:
Färg:
En basfärg.. svart.
Mat: Blodig rostbiff, yummie!
Artist: Har många.
Film: Har många.
Bok: Secret scribbled notebooks (engelsk textad)
Sport: volleyboll (snowboard)
Årstid: vår/sommar
Veckodag: Fredag.
Glassmak: krossad choklad
Tid på dygnet: kvällen kanske.


9 för tillfället:
Humör:
ont i knät, hungrig, men glad ändå
Smak: rotfrukter?
Kläder: Mjukisbyxor och goströja.
Bakgrund: En bild på Viktor ^^
Nagellack: Inget
Tid: 15.40
Omgivning: Mitt upplysta rum
Irritationsobjekt: Lillebrors tvspel


8 första:

Bästa vän:
Sarah Ulf
Pojkvän: Joel Berggren
Husdjur: Katten Bollen
Piercing: Naveln
Förälskelse: Var typ kär i min kusin när jag var liten.. hah
Musik: Spice Girls
Bil: Inget körkort för mig ännu.
Kyss: Felix Kantonen tror jag.


7 senaste:
Cigarett:
....
Mat: Hamburgare
Dryck: Apelsin Festis
Biltur: Viktor, jag och hans mamma handlade.
Kyss: Igår av Viktor
Spelad låt: And then i turned seven - i hope you're proud
TV-program: Något hos Emelie igår om yngre killar som faller för äldre tjejer.


6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nej.
Brutit mot lagen: Jo, det har nog hänt, ja.
Blivit arresterad: Hah, nej
Badat naken: ja, det är skönt
Varit med på TV: det tror jag inte.
Kysst någon du inte känner: Mycket möjligt.


5 nej tack:
Kläder:
Slips på tjejer, vida, superlåga, ljusa jeans,
Mat: blodpudding, gröt,
Musik: Tomas Di Leva, country
Dryck: Kaffe, sprit
Personlighetsdrag: Kalla personer


4 saker:
Du gjorde igår kväll:
funderade, filosoferade, tänkte, reflekterade
Du kan höra just nu: Musik, mamma som pratar i telefonen, lillebrors tvspel, tangenterna
Du inte kan leva utan: Föräldrar, vänner, pojkvän och kläder
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn, pratar i telefon, bloggar och läser


3 personer:
Du kan berätta allt för:
Emmy, Amanda B och Cilla
Du har kysst: Viktor, Tarik, Hampus
Du inte gillar: Min ensak.

2 val:
Kaffe eller te:
Helt klart te, älskar te!
Vår eller höst: Vår. Hösten är deprimerande.


1 önskan: Viktor & me forever <3


tankar & sms

Jag låg och funderade i går kväll. När jag är riktigt trött, då ligger jag och drar små skämt för mig själv, skrattar inte dessvärre av dem, för det är jag för trött för. En tanke som slog mig var att man ska tänka sig ett par ligga i en säng, mysa och viska söta ord i öronen på varandra. Helt plötsligt utbrister tjejen "Jag gör allt för dig. Precis allt! Nu tänker du säkert 'inte allt', men det gör jag! Förutom slickar dig i arslet för det är inte min sort of thing.."

En annan tanke var att det tog lång tid för mig att smälta det där med att spermier är små minibebisar som simmar runt. Men tänk då hästsperma (ja, jag spyr av ordet).. Små minihästar. Det blev för mycket för mig, för sen somnade jag.

Innan dessa tankar slog mig så läste jag igenom min Inkorg. Den klassas nog som torftig.. För jag har sms kvar sen i somras. Funderar på att lägga ut ett utdrag ur den. Funderar på vad avsändarna ska säga. För det spelar ingen roll om jag barastor bokstav i början, alla fattar ju ändå vem det är.

Jocke: "Låter bra."
(Jävligt nödvändigt sms.)

Jocke: "Tackar tackar. Kommer du på fest på fredag? Ta med alla brudarna."
(Jag ska alltid vara "brudfixaren".)

Viktor: "Älskar dig av hela mitt hjärta. Kyssar"
(Aww, he's so cute)

Amanda: "Glad alla hjärtans dag i efterskott :)"
(Somliga tänker på mig!)

Pappa: Ett mms med massa hjärtan där det står "Happy valentine's day".
(Snälla pappa)

Mamma: Hon hade kopierat ett hjärta sen skrivit "valentime". Min mammas engelska är inte den bästa.

Okänt nummer: "VARNING! Polisen söker efter underbara människor.. osv."
(Någon tycker jag är underbar)

Viktor: "Ville bara önska dig en god natt. Älskar dig"
(Mysunge)

Viktor: "Sov gott mitt hjärta. Ha det så kul med tjejerna i morgon. Älskar dig massor. Kyssar"
(aaaww)

Jocke: "Nu tvättar jag dina kläder också! Ska det vara så?"
(glömde min tröja hos jocke, och han tvättade den, inte mitt fel!)

Jocke: "God jul och gott nytt år. Hoppas du får en riktigt skön jul!"
(Skönaste julen ever!)

Viktor: "Hej snygging vad gör du? saknar dig massor, längtar efter dig. Älskar dig kyssar"
(alla dessa råsöta sms, i'm meeeeelting!)

Viktor: "Hej söt, allt bra med dig :) ? Saknar dig massor älskar dig kyssar"
(aww)

Sess: "hej älskling. jag ville bara höra hur du mår? jag tycker om dig emelie, puss!"
(Min supersöta vän Cilla)

Viktor: "Köp med något gott :) Om du kan. Kyssar"
(baby är sötsugen)

Viktor: "Du är vacker :) älskar dig"
(owh)

Viktor: "Hej. Vill bara säga att jag älskar dig. Hej då :) kyssar på fin"
(tötnos)

Daniela: "Kommer du idag eller? De måste du göra!"
(heymom försöker få upp mig ur sängen en skoldag.)

Sess: "Jag är hos en klasskompis. Vart är du? Jag kanske ringer dig ikväll, om jag kommer ihåg, minnet sviker med alkohol. Love you"
(instämmer fullständigt där!)

Sess: "Jag äter hot sweet chili chips och den första jag tänker på är my chili! kyss"
(aww, romantiskt ;) )

Daniela: "Hatar ni mig?"
(Efter lite tjaffs.. hah sötnöt!)

Sess: "BAJSKORV"
(ordförrådet borde ses över.. ;) )

Linnéa: "Haha självklart ;) puss snygging"
(minns inte det självklara)

Sanne: "haha jag gör inget. jag är helt ensam. så tragiskt. idol blir det ju helt klart. och du är väl med chipsen och viktory?"
(Jajamän!)

Daniela: "Hejdu, vart är du idag? Du ska väl me ut i kväll? Puss daniela"
(Detta eviga festande som aldrig verkar ta slut...)

Jocke: "Kommer du på inflyttningsfest i kväll? Pilgatan 9."
(läs ovanstående komentar)

Emilia: "Hej! Allt bra? Moa ska inte med ut på fredag men jag följer gärna med till sara om jag får. vore roligt. får jag det söto?"
(läs ovanstående komentar)

Sess: "Hej chili! Hur blir det i kväll? Ska du ut eller hur ska du göra? =) I LIKE"
(...ovanstående komentar)

Viktor: "Fifan vad jag saknar dig emelie <3. Kan du inte komma i kväll? ;). Sitter på bussen och tänker enbart på dig! Älskar dig sjukt mycket. Kyssar på vackraste <3"
(I'M FREAKIN' MELTIN')

Emmy: "God morgon. Glöm inte badkläder! Pussar <3"
(Tur att man har Emmy ibland, the second mom.)

Viktor: "Emelie du ska veta att du alltid kommer finnas i mina tankar, drömmar och hjärta. Du och jag för evigt och för alltid bejbi <3 Älskar dig Emelie Lindman <3. Kyssar från din Viktor"

Okänt nummer 2: "Hör av dig hem kräftfiske i kväll är du med"
(Någon som skickat fel förmodligen. Någon som dessutom har svårigheter men punkter och frågetecken."

Felix: "God morgon. Om man nu kan säga det. Jag har beställt en DATOR från NetonNet."
(Dagen dem beställde min dator!)

Jocke: "Grillfest hos mig i morrn. Du får fixa fram brudar ;) Pussar"
(alltid jag att vara "brudfixar'n)

Sess: "hej baby. jag ringde dig nyss, men du svarade inte. jag saknar dig. kan inte du ringa mig i morgon, snälla? kyss"
(min sötnos det)

Okänt nummer 3: "Hej. Vare du som stod utanför huset? :-> puss"
(möjligheterna finns.. men vilket hus lixom?)

Tarik: "Du vi ska träffas ute vid byle badplats, så ska vi bestämma allt där ute! så åk ut dit. du puss hej"
(tältning på g)

Amanda T: "hej babe! hoppas du har det kul i kväll! på fredag ska du till mig och du får ta med viktor. saknar våra tider ihop.. älskar dig min älskade vän"
(aaww)

Sess: "Hej, jag saknar dig redan. Och det har bara gått 2 minuter innan jag träffade dig. Fy fan jag tycker om dig! Puss"
(Alkoholen tog över! haha, sötnos!)

Mer får ni inte läsa ;)

tråkig och överskattad lista

Ännu en sån där skittrist lista att läsa, men dökul att fylla i. Hittade den i Sara Andersson blogg.

Vad heter du?
Emelie Linnéa Apollonia Lindman

Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Mörkgrå mjukisar

Vad lyssnar du på just nu?
Matchbook romance - My eyes burns

Vad gjorde du igårkväll?
Myste med Viktor
Vad var det sista du åt?
Glass

Hur är vädret hos dig just nu?
Mörkt, kallt

Den sista personen du pratade i telefon med?
Linnéa

Det första du lägger märke till hos det motsatta könet?
Stilen

Gillar du personen som skickade det här till dig?
Jag hittade den hos Sara Andersson, och henne gillar jag mycket!

Hur mår du idag?
Det är bara bra

Vilken är din favoritdryck?
Coca cola!
Favoritalkoholiserad dryck?
Corona med lime är inte något man tackar nej till precis. Annars Cube och andra alkoläsk.

Favoritsport?

Volleyboll

Hårfärg?

Massa blond

Ögonfärg?
Massa blå

Soluppgång eller solnedgång?
Solnedgång

Syskon och deras ålder?

lillebror 8, stora syster 25, storebror 28, storebror 31
Favoritmånad?
maj, våren

Favoritmat?
Älskar mat, all mat.. typ

Favoritdag i veckan?

Fredag när man kommer hem från skolan

Är du för blyg för att bjuda ut någon?

Håller stenhårt fast i det där att i Sverige bjuder man inte ut någon.

Favoritlåt(ar)?Älskar musik, finns många favoriter.

Hur ser din musmatta ut?

Factory Outlet (hate it)

Favoritspel?

Super Mario, Sims.. typ

Kan du nudda din näsa med tungan?

Nej
Kan du korsa ett öga åt gången?

Haha, ja faktiskt!

Är du romantisk?ja, det är ja

Skulle du själv säga att du är lycklig?

Ja, det är jag
Hade du något favoritgosedjur när du var liten?

Mja, hade typ 100 st i min säng. (Saras svar, jag dog av skratt: En blå typ kanin som hette Luppen..)
Är du lik dina syskon?

Är nog ganska lik min syster.
Vad ska du rösta på i valet?
Politik är bajs.

Har du varit på festival?
Ja, hultfredsfestivalen 2006. I want it back, vilka minnen
När skrattade du senast så att du grät?

Händer inte så ofta nu för tiden..
Bästa konserten?
Hultsfred i all sin glans..
Ta närmsta bok, och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

"She was a writer, and she lived in wonderful places like.."
Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En korg med massa saker i.

Vad var det senaste du såg på TV?
"Mannen som kan tala med hundar"

Utan att se efter, gissa vad klockan är:
22.17 (22.18)

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tystnaden bakom musiken
När var du senast utomhus, och vad gjorde du?
Jag, Emelie, Ellen, Ellen, Stephanie och Cilla åkte pulka i båsenberga vid 6.

Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Skrev blogg.

Vad har du på dig?
Mjukisbyxor och linne.

Drömde du någonting inatt? I så fall - vad?
Drömmer bara massa mardrömmar.

När skrattade du senast?
När vi åkte pulka och det gick fort.

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
1 tavla och 3 hyllor, mer har jag inte fått upp.
Har du sett något konstigt på sistone?
Kollade på Outsiders förut, sen var jag ju med Emelie förut också..

Vad tycker du om den här utmaningen?
Utmaning?

Vilken var den senaste film du såg?
Film och film, kollade Family Guy igår med Viktor.

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
SKOR, VÄSKOR, KLÄDER, LÄGENHET
Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Jag klippte av min katts morrhår när jag var liten.
George Bush?

I don't care really.
Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

Vore dökul!
Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
"Här kan du äta hur mycket du vill utan att bli tjock eller få proppar och det finns inga män här."
Vem är din bloggidol och varför?

Har ingen direkt bloggidol. Gillar Ollie86(på lunar)s syn och reflekteringar om livet. (Saras svar gjorde mig skitglad: Emelie Lindman, hon är vettig.)

Vad ska du göra när du har skrivit färdigt?
"spara & publicera"

Vem utmanar du att svara på dessa frågor?
Emelie Forsberg


Britney Spears flintskallig?!

Britney shaved
Jajamän, ryktena stämmer, Britney är numera skallig. Kolla
här ! Hörde på Mtv News att hon planerat att sälja håret på e-bay och beräknade få en stor summa pengar för det.

Britney Spears flintskallig?!

Jajamän, ryktena stämmer, Britney är numera skallig. Kolla här !

spoiled kid

when i'm you and you're me, cuz it's life

Min mamma och min moster stod just och reflekterade över hur bortskämd jag är. Ingen förstår hur jag känner, jag menar Kim min lillebror, han är minst lika bortskämd han, men det är det ingen som ser.
Jag vet inte om min mamma planerat samtalet för när jag kom hem hade hon städat mitt rum och köpt nya snowboardhandskar åt mig, bortskämdheten tynade inte direkt. Min moster bara malde på att jag aldrig ställer in i diskmaskinen, bäddar sängen, städar mitt rum, går ner med tvätten.. osv. Ingen förstår att jag är en upptagen människa. Det enda som får tyst på mamma är när jag säger att det var hon som uppfostrade mig och att det således är hennes fel. Sen måste jag kontra med Kims bortskämdhet. Pga hans bortskämdhet liknar det här huset en fritidsgård eller ännu värre, ett lekis. Alla barn vill vara här, det finns så mycket att göra. Kim har ett eget rum fullt med leksaker från golv till tak, alla nya leksaker. Plus en tv och dvd/vhs. Sen när man går upp på övervåningen så han ett helt eget rum där med som vi så fint kallar "spelrummet". Anledningen? Kan vara att han har en stor tv där med 2 olika spelenheter med typ 100 spel till dem inklusive en eyetoygrej. Om jag är avundsjuk? Nej, jag har aldrig varit speciellt fascinerad av tvspelets värld håller mig bestämt till sims på datorn i så fall.

Sitter och lyssnar på Bob Dylan, Mr. Tambourine Man. Den är lite ryckigt bra. haha! shit, jag är en gammal satmara. ehr?

internationella bajsdagen

I dag är den internationella bajsdagen, i alla fall för mig. För ingenting går som man tänkt sig eller vill. I och för sig vardagsmat för mig.

Vänner ska ut, pojkvän ska ut, andra vänner ska vara med sina pojkvänner. Härliga tider. Jag är "feg" och inte vill tjata på vänner hela tiden om jag får följa med. Det är väl jag som är dum i huvudet och tycker att vännerna i bland kan erbjuda sig. Allt är så tröttsamt.

Så klickade jag Viktor när vi pratade i telefonen med.. det ångrar jag.

Nu är internationella bajsdagen över tror jag. Jag ska med till Åsa tack vare min vän Cecilia Hill, jag ska bara fixa alkohol nu.

vi ses på stan, hah

jag älskar dig viktor <3


tjing

Det är väl dags att knåpa ihop ett inlägg till kanske. Det är lite fattigt med sånna nu när jag är hos pappa. (Omodern som attan utan internet!)

I söndags var jag med Amanda och hennes familj till Spökbacken. Ja, ni läste rätt, spökbacken! Jag och Amanda stod ett tag och skådade ut över de vackra vyerna på andra sidan sjön, Forssjö.  (En bra bortförklaring för att inte kasta sig ut i backen, som förövrigt var rena självmordsförsöket!) 
Efter att ha stått där och glott så begav vi oss mot barnbacken. Längst ner i backen fanns ett skyddsnät som lika bra funkar som uppfångsnät, eller något.
Vi fann våran egen backe i ett gammalt skoterspår bakom boden. Där åkte vi en sisådär två meter sen var det dags att spänna sig loss från snowboarden, gå upp och åka igen. Sådär höll vi på ett tag.
Sen när det kom folk som stod och tittade så valde vi att titta lite på barnbacken igen. Vi trängde oss bland småbarnen och slängde oss ut i backen. Det blev ett antal vurpor innan man fick in tekniken. Svor ett par gånger därimellan åt att jag inte borde köpt en snowboard innan jag lärt mig åka. Men det slutade med att jag skröt för Amandas familj hur bra jag var. Värt att nämna var att Amanda var lika usel som jag, fast hon hade den enklare varianten, skidor. Vi skulle ju ta oss upp för backen med. Vi och småglina försökte oss på den lilla liften (som det visade sig senare att man inte behövde liftkort till, 50 kr i sjön). Liften var knähög och man fick hålla i en plastpinne typ. Amanda försökte sig på en annan variant, i stället för att ramla när man åker lift, så kan man ramla på liften. Hon åkte fram till liften sen skulle hon fixa till vantarna eller något och ett tu tre så satt hon på röven med liftlinan skavandes. Hon fälldes av pinnen man skulle hålla i. En otroligt rolig syn! En annan sak vi testade på (dock inte med mening) var att jag åkte på henne, hon fälldes, ramlade på mig och vi låg där i en mänsklig fnitterhög som inte kunde komma upp.

Helgen har förövrigt varit makalöst trist. Finns ingen mer komentar där.

"Emmy är som en noshörning. Trög, hård och spetsig."
Vet inte vart jag fick det ifrån riktigt.

Fick sitta kvar på engelskan idag. Gunilla blev sur på mig för att det enda jag tog med mig på lektionen var en macka. Böckerna var hemma och en penna hittade jag inte.

Sitter och svär lite för att jag är grymt sugen på att träna idag, men fick sedan reda på att våran tränare inte kunde närvara. Extremt irriterande.

Tänkte också länka dem bloggarna jag läser så jag snabbt kan trycka där själv senare. (Rena egoismen!) Skriver fler som jag kommer på senare.

Cilla
Tarik
Emelie

/Chili

third temptation of Paris

 Tjena hejsan (Vet inte om jag någonsin startat en inlägg med "tjena hejsan" förut. Hurmf.)

Tänkte bara lägga in en sånn där förbaskad rolig lista (rolig att fylla i, skittrist att läsa). Men ni lär ju känna mig lite.

Namn: Emelie Lindman
Kallas för: Chili, Lindman
Ålder: 18 ( i maj)
Bor: Vingåker
Skola: Duveholmsgymnasiet, Katrineholm
Intressen: Pojkvännen, vännerna, familjen
Sport(er): Volleyboll
Hårfärg: Blond
Längd: 170 cm
Vikt: No coments.
Hudfärg: White ass
Ögonfärg: Blå
Piercingar: Naveln (öronen gills väl inte?)
Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa: alldeles för många.
Vilken svordom använder du mest: Jävlar
Äger du en iPod: Ja, en Ipod Nano
Vilken tid är din väckarklocka inställd på: Oftast 7
Hur många resväskor äger du: Inte en aning.
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute: Nje
Var köper du dina matvaror ifrån: Mamma och pappa handlar på ICA.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden: Står hellre bakom kameran
Har några av dina vänner barn: Nope
Har någon någonsin kallat dig lat: Har nog hänt ja, hah
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu: Ingen, har ingen CD-spelare.
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk: Oboy is the shit!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Vet inte, mycket möjligt.
Vad åt du till middag: Gräddstuvad pytt-i-panna
Använder du huvtröjor: Sometimes
Kan du vissla: Ja
Har du någonsin deltagit i en demonstration: Nej
Vem var den sista som ringde dig: Viktor <3
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält: Berg- och dalbana
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig: Mycket troligt.
Vilket riktnummer befinner du dig i: 0151
Tittade du på tecknat när du var liten: Självklart
Hur många syskon har du: 5
Är du blyg inför det motsatta könet: Händer kanske, oftast inte.
Äger du några band t-shirts: Ja
När flög du senast: Hem från Spanien i April
Hur många stolar står kring ditt köksbord: 4 st
Läser du för skojs skull: Ja
Pratar du några andra språk: Engelska
Diskar du din egen disk: Diskmaskin?
Har du gråtit offentligt: Begravningar? Gills det som offentligt?
Har du en stationär dator eller en laptop: Hade laptop, köpte stationär, sålde laptop.
Försöker du alltid lära dig nya saker: Händer väl.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Yes!
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten: Som sagt, dejtar inte.
Kan du kasta macka: Ja, det tror jag väl.
Har du någonsin varit på Jamaica: Nej
Vad har du med dig in på bion: Popcorn, Godis och Läsk
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet: Går gymnasiet nu, vet inte vilket som är favorit.
Gillar du att flyga flygplan: Ja, förutom att jag får värk i öronen.
Vilket peronlighetsdrag är ett måste hos en partner: Ärlig, känslosam och är sig själv.
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv: Vet inte.
Gillar du din boende situation: Villa är väl det bästa?
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera: 10 kanske.
Äter du frukost dagligen: Ibland.
Är dina dagar fullbokade och stressiga: Beroende på vilken dag/vecka det är
Vilken är din favoritfrukt: Honungsmelon är smarrigt!
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 18
Tror du på liv på andra planeter: Jo, fast kanske inte mänskligt. Men något levande borde ju existera.
Gillar du senap: Nyss lärt mig äta det :)
Skulle du någonsin hoppa fallskärm: Innan jag dör så, måste bara ta mod till mig!
Sover du på sida, mage eller rygg: Sida och mage. Inte rygg, det ligger man på när man dör, så det vill jag inte.
Tycker du om att krama folk: Kramsjuk
Skulle du säga att du är trendig: Ja, kanske?
Äger du en digitalkamera: Ja, en egen.
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars: Har aldrig sett Star Wars.
Tycker du att du är attraktiv: Somliga dagar kanske :)
Vad är du allergisk mot: Inte ett dugg!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött: Va? Nej?

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat: Rickard


ghostslope

Jag ska till Spökbacken med Amanda och hennes familj. Det ska bli skitkul! Hennes pappa är ju så rolig! Ska åka lite bräda och skämma ut mig. Amanda ringde mig för att hon visste att jag var nybörjare så inte hon skulle känna sig så dålig ensam. Haha! TACK! ;)

date

Jag fick frågan om jag någonsin dejtat en invandrare. Dejtat? Svarade jag. Sånt gör man inte i Sverige, det är amerikanskt.
Hur ofta sker det i Sverige att man träffas, äter middag på en så dyr och flott resturang som killens plånbok tillåter. Självklart bjuder killen, klockan tio står man vid sin tröskel och vinkar av killen som skjutsat hem en. För senare får man inte komma hem för päronen. Sedan ringer man varandra en gång emellan dejtarna.
Nästa dejt sker på en utebio bland massor av kärlekspar två veckor senare. Tittar på filmen och blir hemskjutsad, står där åter igen på tröskeln och vinkar av killen. Man ringer varandra 2 gånger emellan den dejten och nästa. När killen hämtar upp en nästa gång för att åka ner till stranden och titta på solnedgången vid klipporna så har han blommor och en askchoklad under armen. I klädd i smoking och fluga knackar han på dörren. Pappan öppnar och tittar misstänksamt på killen, grymtar bittert och låter han kliva in. Tjejen ler och kramar killen, sedan går dem tillsammans ut i bilen för att åka till stranden. Där han förberett innan och skrivit hennes namn med snäckskal i stora bokstäver i sanden och en liten picnickorg står vid klippkanten. Tjejen fnittrar av förtjusning.
Första kyssen kommer någonstans under 4:e månaden och 8:e träffen av dejtandet, och då bara en vanlig puss på läpparna. Det är amerikanskt.
I Sverige så hade hon blivit av med oskulden redan vid första kvällen, plus att hon  hade stått för notan på pizzerian och varit hemma runt 4 morgonen efter med knullruffs, baksmälla och dagen-efter-piller-frustration.

Varför är det så att svenska killar inte anstränger sig så mycket och offrar sig?

secret

secret

baby

baby, you're all that i want, when you lying here in my arms

Jag la in en bild på Viktor i går eller när det var.. Så komenterar någon honom? Haha! OFTA! Sånt gör man väl inte? Eller gör man? Kanske om man känner mig eller honom. Men en helt vilt främmande människa: "Vad söt din pojkvän är!" Ehr.. gör man så? Tydligen.

Jag ville få mitt hår färgat idag och i med mina extansions. Men eftersom slarvmajan Emelie haft sönder våran gemensamma hårkrok så går ju inte det. God dammit..

Hoppas Viktor sover hos mig inatt, hoppas hoppas hoppas! Vill inte sova själv. Jag har verkligen ingenting att göra just nu. Det suger.

Amanda lockade mitt hår i går. Så här blev det. (Lite skakig i händerna tror jag! För övrigt knappt sminkad.)
krullis

find a girl, settle down

just relax, take it easy.

OK, har jag helt plöstligt fått "pojkbandsnoja" undrar du. Jag undrar samma sak. Faktiskt. Det känns som om var tredje svensk använder blogg.se. Ganska charmerande!

Gjorde mig själv en brakmiddag nyss. Eller brakmiddag, så avancerat och mycket var det ju inte. Kroketter och kotletter, tillräckligt avancerat för att jag ska klara av det. Nej, men det gick fint. Visste bara inte att morötter ska koka så länge. Gosch!

Kvällen närmar sig och sitter alldeles ensam hemma, eller tja, Elvis är ju hemma förstås. Men ändå. Det är ganska skönt! Kan spela hur hög musik som helst. Fast det fungerar i alla fall inte, mina högtalare till datorn är så jävla dåliga. Behöver nya. Maaaammmaaa....?

Gårdagen med Amanda var utomordentligt kul. Vi bakade muffins och gick ner till konsum och köpte godis. I grönsaksdisken hittade vi sånna här:

På första bilden har vi Amandas jackärm med en sånn här grönsak utstickande. Någon som ser vad den liknar? Haha! Hade så jävla kul åt det där. Det är ju självklart gubben i Scary Movie (nr vettisjutton). "Take my little hand!" "No, give me the other hand!" "I'm much stronger in my little hand!"
Underbart. Den andra bilden visar massor av "my little hand's".
När vi gick hem fick jag syn på vad jag trodde var en skunk. Men det visade sig vara en avgassanerad snökoka. Jag döpte den vilket som till Sickan.

sleep

Klockan är lite över ett och det är dags för mig att sova.

I dag har jag ätit ute med pappa. Filé oskar med stekta potatisklyftor, bearnaisesås och sallad med räkor i. Riktigt smaskigt! Vi skulle gått på bio också men pappa var trött efter att ha jobbat, vilket jag kan förstå, så jag fick pengar så jag och Viktor kan gå på bio på söndag i stället. Wallanderfilmen "Hemligheten" som visas denna helg i Vingåker.

Resten av dan har jag umgåtts med Amanda. Vi har bakat muffins, vart ute och gått med hundarna och hyrt film. Vi kollade på någon skräckfilm, minns inte namnet. Men den var verklighetsbaserad. Den var inte B, men den var heller inte A. B+ då kanske? Handlade typ om exorsism, onda andra och sånt trams. Den var lite småläskig så.

Godnatt mina vänner, nu ska jag ringa Viktor sen sova så det kan blir morgondag fort. För då får jag träffa min baby <3

i lost my nail

En totalt dötrist dag väntar mig. Det är Fredag, jag vaknade i morse och såg ut som en uppsvälld padda som gått i genom sju svåra år som resultat efter alla tårar i går. Det är tragiskt hur något kan gå så snett, men sen bli uppstyrt så lätt. Jag visste inte att du kan gråta så mycket. Jag valde att stanna hemma i stället för att gå till skolan och se ut om en Ull-Britt-look alike.

Utgång i kväll är fortfarande ett frågetecken. Helst av allt vill jag vara med dig nu när vi haft det svårt. Men du har det där förbanade skolprojektet att göra. I HATE IT!

Precis som Emmy
just sa till mig:
"Jag tror att man inte ska ställa för höga krav på varandra, då tröttnar man till sist."
Hon kan vara riktigt vis ibland. Jag älskar dig, Emmy! <3

Det är det som är mitt problem. Jag ställer alltid för höga krav på alla. Förväntar mig så mycket av människor. Det är för att jag har mycket att ge, och jag förväntar mig att alla andra är likdana. Fast det liksom inte är så.

Hans problem är att han har svårt att visa känslor. Han har känslor, men han har svårt att blotta sitt hjärta och verkligen berätta vad han känner. Det måste jag lära mig, att alla inte är som jag, öppensinnad och oblyg.

I går när du sa det så ville jag bara dö. Här och nu. Tur att allt ordnade upp sig, undra hur den här dagen annars hade sett ut.

i love you

Jag älskar dig Viktor Lidman av hela mitt hjärta <3

My Dear


Thief

När jag bodde på ålandsgatan så lekte jag med "dem stora grabbarna". Jag visste inget roligare än att vara med dem. Dem var så coola. En dag så ville dem att jag skulle följa med till konsum. Jag hängde glatt med. Sen bad dem mig springa in, ta något och komma ut med det. D och K var syskon och var duktiga på att övertala. Ut kommer jag med ett pack "cho-san". Killarna tittade besviket på mig, ryckte på axlarna och så gick vi därifrån.
Vi delade upp kondomerna lika och vad dem använda sina till har jag inte en aning, men jag blåste upp dem och slängde i ån för att sedan gå bredvid och följa dem när dem flöt nedströms. D visade mig hur man satte på en kondom. Det glömmer jag aldrig, vad förbluffad jag var! Stackars lilla mig.
Det var roliga leksaker det där. Fler gånger blev det. D, K och jag kanske snattade 10 paket kondomer sammanlagt. Sista "kupen" var inte jag med, dem åkte fast och skvallrade på mig. Mamma blev oxtokig och jag fick en dags utegånsförbud och D och K fick en vecka. Minns att jag stod utanför deras fönster och ropade på D. Haha! Man får tänka på att jag var liten, jag fattade ingenting.

Det var den berättelsen, nu har du mer att läsa Daniela. ;)


banken kan fara åt fanders!

Jag fixade ett bankkort, det fungerade aldrig och jag hade aldrig tid att fixa ett nytt. Men så häromdan kom vi in på banken, fixade ett nytt och så vips i går fick jag kortet. Det funkade inte. Jag håller på att bli tokig!

Daniel Radcliffe - nakenmodell eller barnfilmskådis?

Harry Potter (Daniel Radcliffe) har gått från liten till stor.

79625-20

Där emellan har han hunnit med mycket det vill säga inte bara 4 filmer utan en del nakenbilder också. 
                              Harry Potter goes hot?   

Jag menar vem vill inte ha en rik skådis med magrutor som kan hantera hästar?
Som dessutom inte ser så tokig ut. (Om man bortser från hans behåring!)

Kommande Harry Potter filmer kanske blir mer ungdomsriktat om Daniel Radcliffe blivit så stor, 18 år i år.
Daniel Radcliffe är också Storbritanniens näst rikaste tonåring med en förmögenhet på 23,000,000 pund, vilket motsvarar  312,570,000 svenska kronor. Ändå ställer man upp på nakenbilder? Får väl hoppas att pengarna gick till välgörenhet. Önskar ni se bilderna större ser ni dem här och här.
Daniel kan även ses posera med en naken kvinna här. Tydligen så rasar en del föräldrar mot deras barns förebilds nakenheter.


nightmares

Jag har börjat drömma så otroligt mycket på sista tiden. Eller drömmer gör vi ju alltid, men jag kommer i håg dem. I natt drömde jag läskig mardröm, jag skulle operera mitt könsorgan (JA! HELT SJUKT!) När jag vaknade efter narkosen så låg jag i en säng i Robert Söderbergs lägenhet, våran volleyboll tränare, och dem hade fest där. De frågade mig varför jag låg där och itne festade med dem.. Det var helt sjukt!
Åter igen var det skönt att vakna med Viktor vid sidan.

APU:n har varit lika trist som vanligt. Nothing new really.. Det är Torsdag idag, något säger mig att jag borde pallra mig iväg på träningen idag. Jag missar så otroligt mycket hela tiden av att jag hellre sitter hemma och slappar. Skulle i och för sig behöva plugga matte, ligger lite efter. Så får de bli.

ciao


snowdiving

Finns det en sånn sport? Snowdivinig.. hah!

Sitter här och suckar över länstrafiken för att min buss inte kom. Antingen är det jag som är virrig och fått för mig att det går en buss 10.55 vid hacksta, eller så är länstrafiken problemet. Jag blir så trött.

Skulle varit på min APU nu, men det får vänta. Bussen går vid 11.13 så är inne vid 11.45. Ska nog gå in på Glimma och köpa en smörgås också, är hungrig som få och orkar inte göra mig en.

/E


dogshow

Bilden åt höger visar en praszky krysavik (krysarik). Otroligt söt! (endast 0,5 - 3 kg och 18-23 cm, sött!)

pomeranian (dvärgspets)                                                       prazsky krysarik
Hur söt är inte den här pomeranian
(tidigare kallad dvärgspets) 
på bilden ovan?
(1,5 - 3 kg och 18 - 22 cm, sött!)
(Den som Paris Hilton har på bilden i ett tidigare inlägg)                                                                          

Rachel Bilson

Rachel Bilson, aktuell i The O.C, borde hålla sig till modellbilder som har mer kläder,
där hon är fullständigt  gorgeous!
79625-16

Jag har svårt att se henne "mer avklätt" utan att tycka att bilden är ironisk. Hon är svår att se på en seriös pose-bild. Jag tycker den är avskyvärd.

Rachel Bilson


Paris Hilton  poserar med en superdupersöt hund här. Någon som har en aning om vad det kan vara för ras?

Jag kräktes nästan

Drömde världens hemskaste mardröm i natt. Viktor var otrogen mot mig. Jag var alldeles till mig när jag vaknade. Som tur var fann jag honom vid min sida så jag kunde krypa in bredvid honom under täcket och inse att så var inte fallet.

Steg upp ur sängen vid nio, trots att jag ställt klockan på en kvart tidigare. Men man kan inte motstå att få ligga och morna sig vid Viktors varma kropp. Bussen gick 45 minuter senare och det visade sig vara 11 minusgrader i morse och 17,4 inomhus. Pappas hus har en tendens att bli svinkallt när det väl är kallt ute trots att elementena står på och så blir det svinvarmt på sommaren. Det var inte direkt så man sprang ut av glädje. Min näsa förfrös nästan direkt.
När jag satt där och väntade i bussen på att den skulle åka mot Katrineholm så kastade jag en blick över Vingåkers hotell och resturang, banken och factory outlet. Jag insåg direkt att jag inte hör hemma här. Jag måste göra något med mitt liv när jag gått ut gymnasiet, mitt liv får inte fortgå såhär. Jag avrättas hellre än blir kvar här. Inte för att det är något fel på Vingåker i sig, utan snarare för att jag vill få ut något av livet. Det ska inte vara i Vingåker mina barn ska växa upp. Det ska inte vara Vingåker jag kallar hem om tio år.

Hade APU i dag, dvs ArbetsPraktiskUtbildning. (om jag förstått det rätt) Sydde lite kuddfodral med dragkedjor, åt en pizza, läste lite i min engelska bok och åkte sedan hem med pulsen vid 15.33.
Ingen vidare givande dag andra ord. Förutom att jag sydde en dragkedjesöm så rak och snygg så jag höll på att trilla ur soffan själv. (Ja, jag sitter i en soffa och jäser hela dagen, förutom då jag syr)
På lunchen gick jag ut för att ta en nypa luft på baksidan av Markis och Persienn. Vips kommer en tjock farbror ut från grannporten. Skylten bredvid dörren menade att denna mannen var en nattvandrare. (Sånna där som letar upp berusade ungar på fredag- och lördagkvällarna och ringer föräldrarna så barnen kan få utegångsförbud kommande helg, då slipper dem släpa på dem den helgen i alla fall.) Snygg entré farbrorn gjorde, han drog upp dörren så hastigt att skjortan flög upp. Det som bullade ut var allt annat än magrutor. Jag kräktes nästan.

När jag kom hem idag bjöd mamma på wok, det smakade ljuvligt, sprang sedan upp för att skriva av mig. Jag får lite abstinens när jag är utan tangenterna för länge.

Ska lägga upp lite bilder på kändisar och tips om alla hjärtansdag presenter.

- Att möta morgonen med dig.

dagens låt

Alesana - The third temptation of paris <3
alesana
(synd att dem ser så grymt nördiga ut!)

dress me

En superfestlig klänning helt i siden.
Jag skulle inte tacka nej till att ha den på nästa fest! 
Den kostar 379 kr och du hittar den
här.

 

En blus som är så söt så man får ont i tänderna. 
Den kostar 299 kr. Blusen finns här.


take me home, countryroad

Det var min tanke när jag stod och väntade på bussen vid skolan för någon timma sedan. Klantig som jag är så glömde jag vantarna hemma. (Då kan jag gott frysa tänker ni.)

Dagen har varit ganska neutral, har inte hänt så mycket i skolan som man hoppades på när man vaknade i morse. 

Emmy sjöng på Lena Philipssons (Vet inte hur hon stavar efternamn och skiter fullständigt i det också!) "Jag heter Lena Philipsson". Saken var den att Emmy sjöng "Jag heter Markus Schenkenberg", fast hon menade Martin Stenmarck. Emmy är en väldigt komplicerad... filur.

Engelskan bjöd på några få skratt. Bland annat Sanne och Danielas dialog.
Sanne: Daniela, skrevrivarn. 
Daniela: Trosorna fastnar i min kropp.
Sanne: Kolla hon då, hela näven i munnen. (Pekar på Emmy)

Gunilla (irrhönan till lärare) hade en alldeles egen teori angående Sannes lathet och oduglighet på engelskalektionen. Hon hävdar att det är på grund av Sannes val av stol. Dagens stol Sanne valde var en vadderad kontorsstol. Den är väl för skön då kanske.

Väntan på bussen fick Emmy syn på något i en bil.
"Oh, kolla en pitbull!"
Några sekunder går.
"Nähä, det var en papillon.."

Undrar vad genomsnittet av vår IQ i klassen ligger på. Vi är väl skräckexempel på dumhet. Emmy är nog värst. Blond krulltott säger väl det mesta?

Det är Tisdag idag och den har jag tänkt att spendera med Viktor i pappas hus. Kanske blir pulkåkning senare med Emmy. Hon blev helt exalterad av den nya snön som kom. Orangeriet är tydligen en favvoplats som Emmy har för pulkåkning. (Vi suckar och skakar på huvudet)
Orangeriet är väl nära och bra. För den som säger att Emmy är hurtig kan dra åt helvete!

kvickast

så kvick så fyndig:

"jo det kanske vi gjorde, fast jag låg i katrineholm det kanske du med gjorde? haha jaa går inte du därnere med alla brudar och syr och grejer?"

"Mja, dem har lite ont i BB:n i Vingåker. Således man inte är villig att föda barn på väntsofforna i väntsalen, Vårdcentralen Vingåker. Jo, vi syr och "grejer", men vi har då inga syjuntor."

Jag är så kvick så fyndig, i love my self.

Föresten suger Amy Diamond. Vilket jävla artistnamn föresten!

I morgon kommer Viktor, då kanske det bli lite tuttilura. De ni!

Femte och sista inlägget i dag, mina vänner.

missing string

Efter varje försök att logga in och bara mötts av "missing string" har gjort att jag fått ivriga spasmryckningar i hela kroppen, typ. Saknade trosor, någon?

Anledningen till min och Selmas misslyckade fikastund är att klantungen gått och skurit av sig halva handen med en kartongkniv. (Kvinnor suckar ni.) Halva handen kanske är att ta i, men 2 stygn i handflatan gör så jag får kalla kårar. Rysningar ända in i ryggraden, kalla fötter.. ah ni fattar.

Jag och tekniken, jag säger bara det. Jag fattar mig inte på iTunes. Fattar inte hur man får bort låtar! JAG VILL INTE LYSSNA PÅ RAMONES! Bara för att någon skickat det till mig. iTunesbajset tar upp alla musikfiler från datorn inklusive mottagna filer. I freakin' hate it!

Jag och selma
diskuterar svartsjuka. Någon som har en bra huskur? Vi vill gärna ta del av den i så fall.  För det måste ju vara en sjukdom, hör bara på namnet. Svartsjuka. Svart som står för hat

Klockan är 23.10 vilket är mycket för ett sånt litet knyte som mig.

 <- Klicka upp och inse missing string epidemin.


fika can go to hell

Ingen vill fika med mig. Jag är en mycket ensam människa nu. Efter att Selma inte går att få tag i, så försöker jag ragga någon annan. Ingen har tid med min vilsna själ. GAH!

Emmy ska äta snart. Emelie har möte. Cilla har faster att gratta. Bara för att jag inte är upptagen med att gratta fastrar, äta mat eller gå på möten. Vad ska jag ta mig till? Jag kan ju knappast gå ner och sätta mig alldeles själv.

JAG VILL FIKA!

my misery and hate will kill us all


Vilsna själ. 

Jag har lixom sminkat mig helt i onödan, för jag menar jag kan leva med mig själv utan smink. Så ofta ser jag inte mig själv. Det är ju värre för dem andra i min omgivning.


emotional

 Gah.  Det ordet vill jag inleda detta inlägg med.. gah.

Gah för all bra musik som den här världen bringar mig och mitt hjärta. Jag blir bara värre och värre. Kan det finnas en människa som lever utan musikens under?
Kärlek till musiken.


Gah för att jag fick sova ensam i natt, vilket resulterade ingen sömn alls. Påföljden på det var en dag hemma för att sova ut med O.C, chips och godis. (Oerhört hälsosamt med andra ord!)

Gah för att jag är hot sweet chili på bilden under detta inlägg.

Gah för att jag ska fika med Selmur senare idag på fikarummet.

Gah för att klockan snart är fyra då Selma slutade praktiken. Här sitter jag i mjukiskläder utan smink.

Gah för att jag är sen.

Gah för att jag älskar Viktor Lidman. <3

Jag säger bara en sak: gah.


emelie lindman also known as chili

chili

ny design

Alldeles ny bloggdesign, från topp till tå. Vad tycks? :) Helt OK, va?

Med dem få orden ska jag dra mig tillbaka, sängen suktar efter mig, min älskling ska ringa mig också.


viktor <3 foevah

ny design

Alldeles ny bloggdesign, från topp till tå. Vad tycks? :) Helt OK, va?

Med dem få orden ska jag dra mig tillbaka, sängen suktar efter mig, min älskling ska ringa mig också.


viktor <3 foevah

ny blogglayout

håller på att designa min blogg, det går inget vidare. förstår inte vad min profil gör under bloggen? äh, får vara såhär till i morgon. ORKA!