new year

I morgon är det nyårsafton. Hela veckan har gått åt till att inte alls se fram emot nyårsafton. Sen i förrgår klarnade allt och jag såg helt fram emot dagen.
Nu är problemet alkoholen. Jag har bara 1 liter vin och en liten champangeflaska. Kul nyår! Men det är helt mitt fel, jag har inte hunnit fixat något. Smartarsle som man är!

USH!

born with a silverspoon in my mouth

Mitt rum är kaos. Det ser ut som om någon liten krypskytt varit framme och slängt in en handgranat. Mamma säger att hon väntar på att kackerlackorna ska komma nerhoppande från trappan. Så illa är det då inte i min mening.

Klockan är snart halv tolv och jag känner mig på bättre humör, trots att Viktor inte ringt än som han skulle, men jag har kommit fram till en sak; man kan inte få allt här i livet. Jag har en mamma, en pappa, syskon och pojkvän, och jag älskar dem alla så fruktansvärt mycket. Varje person bidrar med något i mitt liv, jag fungerar inte utan er, skulle en försvinna fungerar inte mitt liv.

Måste skryta lite, var ute och sprang förut med Elvis. Det var skönt, kul och avkopplande. Jag hann tänka på så mycket. Det ska ske oftare. Några timmar efter att jag kommit hem åt jag filmjölk och fullkornsflingor med äppelbitar i. Det var smaskigt!

Godnatt, nu ska jag sova kollar på min O.C-box och sen sova. Lär väl vakna senare av att Viktor ringer.

Viktor, jag älskar dig. Nu och för alltid. <3

such a tragical story

 Jag har lagt märke till att jag är dålig på att "stay in touch" vid vissa.
Till exempel Hampus, jag menar, vet man att han lever ens? Några få utbytningar av ord på msn skapar ingen vidare vänskapsrelation, den påbygger i alla fall inte våran forna vänskap. Vi var ju faktiskt hyffsat nära ett tag, men tjaa.. vi verkade glida åt varsina håll.
 
Att umgås med Jocke skulle kännas fel nu när han har Emmy. Jag har Viktor... i och för sig, men det är inte samma sak.
Finns fler, som jag till och med förträngt.
Uppriktigt sagt, dem kan väl hålla kontakten med? Jocke gör't, det är ju tur det.

I morgon är det fredag, det ser jag fram emot. Jag ska umgås med Emmy och Amanda. Bowling verkar intressant.

Allt prat om nyår verkar nått sin ände. Den verkar hyffsat planerad och en sak jag kommit fram till är; man kan inte vara alla till lags. Det brukar mamma säga, hon är smart ibland, när hon måste.
Dessutom ska mamma bjuda mig på champange till nyår, that's great!

Jag har funderat, jag tror jag använder den här bloggen, inte bara till att uttrycka min känslor, utan också att ha som tidsfördriv.

Det här blogginlägget har endast handlat om bullshit känner jag. Grejen är den att jag under dagen sätter mig och filosoferar, tänker att "AHA! Det här ska jag ta upp i min blogg!" Men tyvärr är jag dålig på att anteckna så jag kommer aldrig ihåg vad den där "AHA!-upplevelsen" handlar om.


juldagen

Juldagen och även Viktor, min älsklings födelsedag! Grattis honey på 18-årsdagen <3
Som ni kanske anar blir det fest med buller och brak i kväll, förhoppningsvis.
Jag och Emilia hos Viktor och sedan vidare till Sara.

Några av gårdagens julklappar:
Ipod nano 4 GB
Skor Puma
Necessär Quicksilver
Underkläder Salming
O.C box säsong 3


den stundande julen

Datumet är den 23 December. Vilket betyder att det är den 24 i morgon, dvs Julafton. Barnens afton.
Jag älskar julaftnar. (?) Jag vet inte vad det är med min familj, men jag har blivit erbjuden både, julöl, vin och cider av mamma och dem. I bland skrämmer dem mig. Vill dem att jag ska komma ihåg julaftonshelgen som en enda grå och suddig töcken? Bevare mig väl!

Julafton i morgon, ser väl ut som vanligt, tradetionellt och fint.
Juldagen är annorlundare än förra jularna. Viktor fyller år. Då ska jag dit och fira honom. Åker dit hyffsat tidigt. Sen var det sagt att vi skulle sitta där och dricka lite. Jag, mina kompisar, Viktor och hans kompisar, men eftersom mina vänner sviker mig där, så blir det väl en skittrist hemfärd för min del. Eftersom Viktor fyller 18 och ska testa krogen. ;)  Jag som är så grymt sugen på att gå ut den dagen. Surt. Alla brukar gå ut juldagen, förutom i år verkar det som.

Förra året fick jag 65 julklappar av mamma. Undra hur många det är i år? ;)
Kims årliga totala mängd julklappar ligger på något liknande, men i år överskrider genomsnittet radikalt.

God Jul till er alla!

julfilosofi

Julen står vid dörren och bultar fasligt, medan nyår med ett spetsigt finger benar mellan mina bakre revben. Det är mitten av December och julstämningen infinner sig inte.
 
Jag var på julbord i dag. Medan all hungrig presto-personal tog för sig av det dukade bordet så satt jag mest och tittade ut genom fönstret. Jag såg mörker. Det finns ingen snö. Ett stort minus i årsplaneringen.
I bland blir jag bara så rädd av att tänka på den globala uppvärmningen.
En annan sak jag oroar mig för att mig själv. Jag undviker fortfarande att råka sticka in foten för långt in under min säng för att inte trampa på spikarna i plankan som trillat ner. Sanningen är den att plankan blev tillbaka spikad för ett x antal månader sedan, men i mitt undermedvetna så undviker jag ändå att trampa på dem nu obefintliga spikarna. Jag gör det inte igen.

Kom precis hem från en trevlig myskväll med Emmy och Jocke, hos Jocke. Trevliga snubbar det där!
Medan dem tog för sig av sina hamburgare så kastade jag mig över min godispåse.
Vi kollade på Mean Girls bland annat. Elvis följde med in. Han åkte buss till stan, han gjorde inga större väsen över det.

Det är Fredag, och det känns som om jag har vart med om så många av dessa ensamma fredagsnätter förr. Har inte samma panik längre. Ska nog lägga mig och kolla på tv, vänta på att Viktor ska ringa och sen sova. I morgon kommer Viktor, vi blir ensamma hemma, han, jag och Elvis. Mamma och Felix ska med Kim till Norrköping. Han ska spela innebandymatch, helt okej för min del. Med andra ord blir morgondagens middag; nudlar.

Jag har aldrig varit så kär.  <3


come as you are

Dvs att det inte finns någon som bryr sig om hur ful/snygg du är.

Söndagsångesten är inte så kraftfull som tidigare, tack och lov. På fredag har jag prov i den nordiska medeltiden, ganska intressant.

Helgen har vart underbar och tillbringats med min älskling. I lördags fyllde älsklingens bror, Jakob 15 år, Grattis till dig igen :)

Jag har inte något intressant alls att skriva om idag, så förstår inte varför jag började.

Jag älskar Viktor <3

i took over

Det känns som om deprissionens fas har avslutat sitt kapitel för den här gången. Jag ser fram emot ljusare tider.
Mitt hår är fortfarande orange, i'm starting to getting used to it.

Mamma och jag var på Willy's och handlade i dag, det var mammas första gång. Sådana affärer är "budgetaffärer" enligt henne. "Lågprisvaruhus och alla dess tillbehör." Meningen skrämmer väl min mamma. Men hon tog tjuren i hornen i dag och begav oss dit i vilket fall som helst.
Hon tyckte tydligen att det var billigt och bra, för det blev en del kassar som transporterades i bilen hem därifrån.

Jag har nationellt prov i Matte A i morgon, jag har ont i magen. Matematik är inte mitt ämne, direkt.
Påtal om skola och sånt så var jag på mentorsamtal i dag, jag och mamma. Ligger efter som bara den efter all frånvaro. Vi får väl se hur det går med allt.

Saknar Viktor så fruktansvärt mycket också, han vet nog inte att han betyder allt för mig.

jag älskar dig, viktor <3