truly, madly, deeply

När man är sjuk har man ju inte mycker mer att göra än att spendera sin tid på att knåpa ner små ord här i min nydesignade blogg. (skratt)
Jag lyssnar inte ens på Michael Jackson, men jag tycker hans liv är ganska intressant. Så lite av texten av fakta, lite är mina tankar kring honom.

Diksuterade just om Michael Jackson med min old buddie. Tänk vad han har gjort med sitt liv.
Han blev upptäckt som en ung, mörkhyad pojk som hade världens talang för sång och som senare utvecklades till en otrolig dansare. Han gick igenom en otroligt operation som gjorde honom vit och hans många operationer med hans näsa gjorde att den till sist ramlade av och dem fick operera dit en ny.
Han blev anklagad för pedofileri och sexuell utnyttjande av barn som aldrig verkar vilja få ett slut. Om sanningen ska fram så har jag inte en aning om ifall jag tror på Michael eller barnet. För det kan ju vara så att barnets, som i det här fallet var en pojke, föräldrar hjärntvättat barnet och fått pojken att ljuga i rätten för att få skadestånd. Dem vet ju antagligen att Michael har en hel del pengar.
Det finns bildbevis på hur Michael håller sitt barn över en balkong. Annars brukar barnen alltid bara en heltäckande slöja.

Under Michael Jackson's uppväxt levde han som Jehovas vittne, lämnade senare rörelsen tillsammans med sin bror Jermaine, som för övrigt konverterade till islam. Michael har åtta syskon. Varav två av hans systrar, liksom han, är världskända stjärnor. Deras namn är Janet och La Toya Jackson.

Michael jacksons album Thriller såldes i 60 miljoner exemplar och är därför världens mest sålda album. Det släpptes 1982. Michaels musikvideo till låten "Scream" är världens dyraste musikvideo med sina 7 miljoner dollar, och hans video "Ghosts" är 35 minuter lång och är därför världens längsta.
Hans album Blood on the Dancefloor såldes i ungefär 6 miljoner exemplar och blir då världens mest sålda remix-album. Han har haft 30 list-ettor världen över och han var den första artisten som hade fem listettor från ett och samma album nämligen "Bad".

Han är även känd för sin dans, "Moonwalk". Michael har varit gift med Elvis Presley's dotter Lisa Marie Presley. Förhållandet höll i två år, hans förhållande med en sjuksköterska höll i 9 år, och med henne fick han två barn, en dotter och en son vid namn Paris Katharine respektive Prince Michael. Michal har även en till son vid namn Prince Michael II som kallas "Blanket". Ve,m som är mamma till "Blanket" är okänt, men Michael hävdar att han är biologisk pappa till alla sina tre barn.


Han har varit med om mycket, den mannen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback