date

Jag fick frågan om jag någonsin dejtat en invandrare. Dejtat? Svarade jag. Sånt gör man inte i Sverige, det är amerikanskt.
Hur ofta sker det i Sverige att man träffas, äter middag på en så dyr och flott resturang som killens plånbok tillåter. Självklart bjuder killen, klockan tio står man vid sin tröskel och vinkar av killen som skjutsat hem en. För senare får man inte komma hem för päronen. Sedan ringer man varandra en gång emellan dejtarna.
Nästa dejt sker på en utebio bland massor av kärlekspar två veckor senare. Tittar på filmen och blir hemskjutsad, står där åter igen på tröskeln och vinkar av killen. Man ringer varandra 2 gånger emellan den dejten och nästa. När killen hämtar upp en nästa gång för att åka ner till stranden och titta på solnedgången vid klipporna så har han blommor och en askchoklad under armen. I klädd i smoking och fluga knackar han på dörren. Pappan öppnar och tittar misstänksamt på killen, grymtar bittert och låter han kliva in. Tjejen ler och kramar killen, sedan går dem tillsammans ut i bilen för att åka till stranden. Där han förberett innan och skrivit hennes namn med snäckskal i stora bokstäver i sanden och en liten picnickorg står vid klippkanten. Tjejen fnittrar av förtjusning.
Första kyssen kommer någonstans under 4:e månaden och 8:e träffen av dejtandet, och då bara en vanlig puss på läpparna. Det är amerikanskt.
I Sverige så hade hon blivit av med oskulden redan vid första kvällen, plus att hon  hade stått för notan på pizzerian och varit hemma runt 4 morgonen efter med knullruffs, baksmälla och dagen-efter-piller-frustration.

Varför är det så att svenska killar inte anstränger sig så mycket och offrar sig?

Kommentarer
Postat av: bella

sâ sant..

Postat av: Jessica

Åh, så sant det är. Det är tråkigt att det är så, men svenskar har väl kanske inte så mkt tålamod i sådana situationer. I andra situationer är dock svenskar lugnare än amerikaner, t.ex. i bilköer.
Nu är det ju en väldig genarlisering, men ja.. Du får stå ut :p

2007-02-11 @ 11:10:15
URL: http://escaaa.blogg.se
Postat av: ugglan

det finns folk till allt, och tro mig, dejting finns även i sverige

2007-02-11 @ 13:22:40
Postat av: Linnéa

Du har så rätt.

2007-02-11 @ 20:40:05
Postat av: Emelie Lindman

Jessica: Har mitt på det torra! :) Tänkte mest på er andra ;)

2007-02-13 @ 15:58:17
URL: http://emelielindman.blogg.se
Postat av: Emelie Lindman

ugglan: Självklart finns dejting i Sverige, men det är mindre vanligt bland oss ungdomar.

2007-02-13 @ 15:58:52
URL: http://emelielindman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback